Câștigătorii campaniei StejarMasiv pe BlogAwards

canpanie de articole pentru bloggeri castigatorii concursului de articole

La începutul lunii martie am lansat împreuna cu Blogatu.ro și BlogAwards.ro desfășurarea campaniei de articole referitoare la lemn, mobilier și mobilă din lemn masiv, prin care toți participanții erau invitați să scrie părerea lor despre orice piesa de mobila, articol sau lucrare din lemn prezentată în articolele blogului www.stejarmasiv.ro

pagina campaniei de concurs de articole
pagina campaniei de concurs de articole

Am strâns un număr de 25 de participanți și am apreciat la fiecare dintre articolele scrise originalitatea, implicarea și interesul manifestat față de lemnul omniprezent în articolele noastre. Recunosc, că am fost surprins de conținutul articolelor și am apreciat în mod deosebit interesul participanților care au parcurs o parte din conținutul blogului nostru și au înțeles ce încearcă de doi ani să promoveze stejarmasiv.ro. Iubim lemnul pentru că reprezintă esențial națiunea română, fiecare dintre noi suntem cumva deopotrivă rurali și urbani, am avut de-a face cu lemnul, de la simplu băț sau arc sau praștie din copilărie, până la amenajările de locuințe sau case din perioada maturității.

Am citit articole aparținând campaniei unde s-a scris la normă, exact cele 300 de cuvinte solicitate, dar am găsit multe articole unde autorul s-a implicat și a formulat păreri personale, cu referințe și imagini clare, în spiritul aprecierii materialului nobil din subiect.

Astăzi, cu câteva zile întârziere, față de data anunțată de BlogAwards pentru publicarea câștigătorilor, vă prezentăm articolele selectate:

Premiul I – măsuța de cafea în valoare de 175 de EUR

Articolul publicat aici : http://www.giulieta.info/2014/04/stejarmasivro-o-poarta-deschisa-catre.html

Premiile 2-11 – câte un tocător de lemn – rotund sau dreptunghiular, ca și cel din articolul – Fund de lemn, tocător, cum vreți să-i ziceți … pentru articolele publicate la următoarele adrese :

  1. http://mokudozen.wordpress.com/2014/03/26/dialog-cu-un-stejarmasiv/
  2. http://zambetdeinger.blogspot.ro/2014/03/camera-de-copil-mobilata-cu.html
  3. http://www.iyli.ro/2014/03/27/return-to-innocence-stejarmasiv/
  4. http://doaronline.blogspot.ro/2014/04/mobilier-din-stejar-masiv.html
  5. http://daniela-florentina.blogspot.ro/2014/04/stejarmasivro-calitate-si-originalitate.html
  6. http://eumerit.blogspot.ro/2014/03/stejarmasiv-pentru-iubitori.html

Ordinea în listă nu este aleatoare.

Mulțumim tuturor participanților și sperăm să revină din nou pe viitor la campaniile ce le vom mai organiza. Vă rog, pentru a putea să vă expediez premiile să îmi trimiteți, pe email-ul calin@stejarmasiv.ro, adresele și numele celor ce au scris articolele respective. Până în data de 15 Aprilie vom colecta si centraliza persoanele din lista de mai sus, iar expedierea se va face prin curier, cheltuielile de expediere fiind suportate de stejarmasiv.ro.

S-aveți o săptămână nebănuit de frumoasă !!!

Update 2017 – regret că în urma campaniei de articole sunt foarte puține rămase active, că blogurile pe care au fost publicate, în proportie de 50 % au dispărut și că backlinking-ul urmărit nu este ceva consistent în timp. A fost o lecție pe bani, învățată despre actorii acestei piețe, care m-a ferit ulterior de alte greșeli.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    „Pfuai”! Ce frumos scrie baiatul asta! E un articol pe care trebuie sa il citesti cu multa rabdare, in tihna, sa incerci sa te pui in pielea personajelor…. Face bine sufletului! 🙂 Toata toata stima! Felicitari!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.