Conteaza ce respiri – din nou

Galeti cu puieti de molid plantare de puieti

Se pare ca dupa un pic de truda si neuroni arsi zi-lumina, cei de la Advisio impreuna cu Club4x4 au reusit sa finalizeze si pagina campaniei ” Conteaza ce respiri „.

Pagina e plina de informatii, dosarele pline de adeziuni de voluntariat si sponsorii par a reactiona mai bine decit era prevazut. Poate spiritul civic, e drept, animat de prezente de alta cetatenie, a facut ramificatii si se dezvolta. Am inteles ca in fiecare an, cu fiecare editie ce marcheaza un nou succes, randurile sustinatorilor proiectului se ingroasa si efectele cresc. Pe viitor, datorita unor oameni asa inimosi avem sansa de a putea respira un aer aproape la fel de bun ca si cel de azi. Plantarea puieților de copaci a fost un real succes, s-au sadit larice, foioase, pe un versant de munte unde anterior s-au exploatat fagi uriași.

Singurul sprijin pe care-l pot oferi e sa pun la dispozitie 2 brate proprietate personala si 2 zile din timpul alocat concediului. Si o inima mare, deschisa.

Conteaza ce respiri
Conteaza ce respiri
Impadurire 2012 Conteaza ce respiri
Muncim … admirăm

Poza de grup pe drum cu busteni

Club 4x4 Conteaza ce respiri
Dan Lupsa

Galeti cu puieti de molid

Dedicatie Conteaza ce respiri
Conteaza ce respiri
Poza de grup de final Conteaza ce respiri
Poza de grup de final

Munca în echipă este un deziderat tot mai rar întâlnit. Grupuri de peste 20 de oameni, cu țeluri comune, cu drag de natură și de tot ce e verde se găsesc sau mai bine zis – se alcătuiesc – doar la inbițiativa pasionaților de drumeții, oamenii muntelui. Avem noroc că Maramureșul nu duce lipsă de astfel de inițiative. Mi-am dorit să aduc partea mea de sprijin la munca lor, chiar dacă de această dată nu am putut participa efectiv. Anterior am dat și eu cu știoca în sol ca să fac loc puieților.

Mă bucur că s-a plantat larice, este o specie valoroasă, păcat că la recoltarea lemnului se pune de-a valma, neținând cont că laricele are valoare economică dublă față de molid sau brad.

Cu drag.

13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Multumim Calin pentru participare si ajutorul dat!
  Ai fost de mare folos si sper ca ti-a priit mini-concediul in mijlocul naturii, inconjurat de cei peste 340 de voluntari si miile de puieti plantati.
  Te asteptam si la editiile viitoare!
  Cu drag,
  Echipa „Conteaza ce Respiri”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.