Corvette – un scaun construit după o mașină legendară

scaun Corvette Interior ‘Corvette 1963

Corvette sună exotic. Și sport, și elegant. Sună a paradox. Cum poate ceva să fie și sport, și elegant? Mai mult, cum putem știi ceva fără să știm? Nepasionații de mașini îi cunosc numele din filme, șansele să ne întâlnim cu un Vette sau Chevy-Corvette, cum o alintă americanii, sunt tare mici la noi.

Apropo, știți cumva câte exemplare sunt în România, dacă sunt? Că nu am găsit nicăieri această informație și eram curioși.

Automobilul a apărut ca un concept car, însă a stârnit atât de mare interes că s-a trecut la producerea lui în serie. Șapte serii mai exact. De-a lungul timpului, în mintea publicului, s-a transformat înan old man’s toy„, acesta constituind motivul principal pentru care ultima serie, cea din 2014 încoace, a fost concepută să fie atrăgătoare și pentru tineri.

Inspirați fiind de modelele de scaune aparținând mașinilor Corvette, având aspirația să păstrăm eleganța elementelor vintage și senzația de confortabil, am conceput scaunul Corvette. Modelul acesta de scaun este primul exercițiu de design cu inspirație auto. Este construit pe o structura de lemn masiv, cu tapițerie integrală de piele naturală Buffalo și cu striațiile caracteristice pe spătar. E disponibil în 7 culori, același număr ca și seriile.

Noi îl vedem asortat cu mesele din seria Kraken sau Frankfurt. Ori într-o camera de studio, unde vă puteți retrage cu un pahar de wiskey și o lectură bună. Sau poate vreți să vă dezvățati partenerul de lăsatul hainelor pe spătarul scaunului… acesta ar fi scaunul potrivit.

Voi unde l-ați așeza?

Galerie in stil similar cu scaunul Corvette

Anterior, articolele publicate pe teme automobilistice au avut un impact puternic pentru că bărbații înțeleg designul sau estetica mult mai ușor atunci când face referire la piese clare, delimitate de hobby-urile pe care le au și la care reacționează instantaneu. Vânătoarea, pescuitul, cursele de mașini, utilajele sau automobilele, chestii oarecum tehnice sunt zone unde oamenii au competențe și pot exprima păreri în cunoștință de cauză.

Am mai scris despre alte subiecte dedicate bărbaților, fără a omite segmentul destinat doamnelor. Bărbații sunt preferații targetului de reclame pentru că sunt clienți cu decizii ferme rapide, fără a cântări prea multe opțiuni. Bărbații definesc targetul mult mai precis, într-o paletă restrânsă și iau decizii după ce strâng argumente favorabile.

Design interior pentru barbati | 6 masini de top

Pe gustul barbatilor… Mobila pe alese

scaun Corvette
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.