Cuier din stejar masiv facut de harnicii de la SEZI

cuier de la sezi

Pe când mă gândeam să caut un cuier mai altfel decât ce vedeți de obicei, dragii mei de la SEZI au postat o lucrare de-a lor, făcută în colaborare cu o doamnă arhitect, doamna fiind și fericita beneficiară a lucrării. Dacă ne citiți de ceva vreme, știți de ce ne sunt nouă dragi cei de la ȘEZI. Vă invităm cu drag să îi urmăriți și văzându-le lucrările, veți înțelege de unde provine admirația noastră.

cuier de la sezi

Utilul cuier de la intrarea din casă e deseori ignorat în procesul de amenajare, iar oferta de pe piață e relativ fadă. E destul de greu să creezi ceva generos, când vine vorba de spațiu, elegant și util, într-un hol care rareori este mare. Plus că, oricât am vrea, un cuier nu este un depozit, iar multă lume, din lipsă de inspirație, a renunțat la el. Noi vă propunem acum o variantă magică, lucrată cu măiestrie, un look nou pentru casa dvs.

Sigur o să-ți placă Explozie de inspirație la atelierul ȘEZI

Dintr-un lemn de stejar masiv, Octavia și Lucian, insoțiți de Dorel Arsan și arhitecta Diana Galoș, au creat o minunăție de cuier cu motive reprezentând simboluri solare în care diagonalele și unghiurile sugerează mișcarea. Detaliile au fost preluate de pe creații textile și au fost pictate manual iar mai apoi, crestate pe conturul stelelor, florilor sau fulgilor. Chiar așa, voi ce vedeți? Vouă ce vă inspiră?

cuier de la sezi

Eu văd steluțe și să-l am în casă, nu știu dacă m-aș încumeta să așez ceva pe el. N-am întrebat cum își aleg colaborările Octavia și Lucian, aștept momentul când o să ajung în atelierul lor care mie mi se pare că e din basme.

Pe siteul sezi scrie:

”Noi învârtim moriști,
Te riști
să intrii-n lumea de artiști?”

Ne-am riscat și-am câștigat bucurie! Cu drag de oameni cu preocupări alese!

cuier de la sezi

cuier de la sezi

cuier de la sezi
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.