Cuiere rustice din lemn – modele ingenioase

cuiere rustice din lemn

Tot mai mulți cititori îmi scriu cu dorința și intenția clară de a se apuca de meșterit în lemn. Tâmplăria și dulgheria, prelucrarea lemnului în general este o muncă foarte deconectantă, care îți oferă satisfacția lucrului făcut cu propria mână și un rezultat practic, utilizabil, cu folosință destul de îndelungată.

cuiere rustice din lemn
cuiere rustice din lemn

Am scris câteva articole care pot constitui un parcurs de pornire în acest demers, acela de a meșteri singur și cred în capacitatea celor tineri de a aprecia munca fizică, în ciuda faptului că sunt specializați și își câștigă pâinea zilnică din domenii care au ca echipare un birou și un calculator. Aici putem include orice fel de funcționari sau intelectuali din domeniul IT, banca, administrație, comercial.

Dotare minimă pentru un atelier hobby

Atelier de mobilă din lemn masiv la comandă

Cum să te prezinți corect dacă vrei să faci reclama la un atelier de mobilă

Cursuri de calificare tamplar – dulgher – parchetar

cuiere rustice din lemn
cuier cu desfacator de sticle

În fiecare dintre aceste articole am scris părerea mea și am afirmat susținerea pentru cei care vor să ”pună mâna” să lucreze lemnul și nu se tem să se murdărească pe mâini.

Primele lucrări ar trebui să fie simple și de aceea vorbesc acum despre cuiere. Voi include mai jos imagini din lumea largă, de pe ETSY.com sau de pe bloguri de specialitate de altă limbă decât a noastră pentru a vă edifica în ceea ce privește eficacitatea ideii, mai mult decât a complexității muncii. Cu scule relativ simple se pot face lucruri minunate și nu trebuie ca cineva care este începător sa se înhame la o lucrare complicată a cărui rezultat să îi dezamăgească și să le taie pofta de a mai meșteri. Cuiere rustice, asta însemnând că lemnul nu are nevoie de o prelucrare prea rafinată, se pot face din orice bucată de lemn și din orice lemn sau metal care poate fi utilizat ca și agățătoare. Cei care iubesc mecanica au folosit pe un suport de lemn chei metalice pe post de agățători, cei care apreciază vintage-ul pot imagina suporturile de haine din robinete recuperate sau cei care preferă un stil mai clasic pot cumpăra feronerii din comerț și să vină cu aportul suportului de lemn unicat și de o formă imaginată cu propria minte.

Mai citiți dacă vreți și articolul scris de Adi Boloveschi care a ales înainte de a investi în utilaje sau scule să lucreze ca ucenic într-un atelier, pentru a-și forma singur o părere ”la cald” despre prelucrarea lemnului. Știu sigur că toate ideile lui anterioare au suferit modificari, în sensul aducerii la realitate a percepției asupra acestei meserii.

Idei de cuiere rustice

cuiere rustice din lemn
cuier western
cuiere rustice din lemn
cuier clasic din stejar
cuiere rustice din lemn
cuier din palet John Deere
cuiere rustice din lemn
cuier din menghine de lemn
cuiere rustice din lemn
cuier din lemn esuat
cuiere rustice din lemn
cuier cu sertare
cuiere rustice din lemn
cuier cu feronerie din bolturi de cale ferata

Spor la mesterit !

cuiere rustice din lemn
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.