Culoarea mov și mobila din lemn masiv

mobilier din lemn masiv Masa din lemn masiv cu picioarele mov

Nu am făcut și nu știu dacă vom fabrica așa ceva, dar sigur arată interesant. Mov, lila, purple și am convingerea că doamnele vor putea completa cu 2 rânduri variațiunile pe această temă de culori, nuanțe și tendințe, care mai de care la modă.

Ideea de a folosi această culoare în combinație cu lemnul masiv mi-a venit atunci când m-am întâlnit cu această imagine, pe site-ul Tokolytables.com ( 2018 – dezactivat). Am mai căutat și alte referințe dar toate au dus spre mobilier vopsit care arată mai mult a MDF înfoliat. Nu știu ce să spun, aștept completări din partea celor mai avizați pe partea de design.

mobilier din lemn masiv
Masa din lemn masiv cu picioarele mov
mobilier din lemn masiv
Masa din lemn masiv cu picioarele mov

Cred în abordările îndrăznețe și mai cred că o năstrușnicie de asta poate crea o nouă tendință. Lemnul masiv în sine reprezintă mai mult decât modelele terne ale bunicilor iar finisajele ce pot fi aplicate sunt mult mai variate decât eternul lac lucios peste furnir. Pentru piese unicat, gen această masa consolă de perete, dacă e să o considerăm nota discordanta, acordată pe tonuri de lavandă, cred că reprezintă o opțiune care ar inveseli un spațiu restâns, mai ales dacă lumina de care beneficiază este poziționată inspirat.

mobilier din lemn masiv
Masa consola mov

Iar pentru mobilierul de terasă, înconjurat de flori și nuanțe vii, movul este cu siguranță o soluție de luat în calcul.

mobilier din lemn masiv
Masa si scaune de terasa mov

Cu drag, de modă nouă, nu de aia veche, de această dată.

mobilier din lemn masiv
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna. Vin si eu cu o intrebare. pentru ca stiu ca fagul e pretios
    … din alt material nu executati acelasi
    model la un pret mai
    atragator? 🙂 Modelul este superb. multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.