Cum pui în valoare o masa din lemn masiv in cadru festiv?

cadru festiv

Am scris de multe ori în paginile acestei reviste online despre renunțarea la dogme, la clișee comportamentale sau la cutume ale unei tradiții perpetuate greșit de repetare a obiceiurilor, fără a le judeca singuri sau fără a le îmbunătăți. Promovez aici lemnul masiv, oferind pe piața din România mese și scaune din lemn masiv, preponderent din stejar, identice ca și calitate cu cele pe care le producem pentru export de 20 de ani.

Mă supără alegerea unora care după ce dau o sumă apreciabilă pentru o piesă de mobilier respectabilă, o ascund sub faldurile unei fețe de masă care acoperă lemnul masiv. Frumusețea lemnului este cea mai apreciabilă caracteristică a unei mese din lemn masiv, e așa de păcat ca lemnul să fie integral acoperit de pânză și să nu se bucure nici un comesean de atingerea cu naturalul. Sub acea pânză ar putea fi orice, chiar și o placă de PAL, de MDF, orice.

servetele duni

Imi doresc ca prin imaginile de mai jos care se referă la un alt segment în care sunt prezent online să vă deschid o nouă înfățișare a aranjamentelor pentru cadru festiv. Un cadru festiv este o ocazie unde se strâng la o masă o serie de invitați. Cadru festiv poate fi o onomastică, o cina romantică în doi, sau nunta ori botez. Indiferent cu ce motiv invitați la masă 1 sau 10  sau 100 de oameni, puteți să aduceți un spor de frumusețe întregii amenajări printr-un aranjament la care să contribuie și calitatea lemnului din masa. Aveți nevoie de tacâmuri, șervețele, naproane sau tete-a-tete-uri lumânări și flori, veselă și feluri de mâncare după pofta inimii. Toate pot avea loc pe masă și printre ele să se zărească ici și colo lemnul blatului de masă. Stejarul va asorta orice culoare alegeți ca lait-motiv al amenajării, doamnelor, vă asigur că veți fi mai câștigate dacă invitații voștri vor putea simți textura naturală a lemnului în locul damascului sau a bumbacului.

Cu servețele Duni, produse de liderul pieței europene, companie suedeză, care prelucrează în mod responsabil materia primă pentru servețelele de masă din hârtie, de unică folosință, servețele pe care le găsiți pe www.serveteleduni.ro, puteți ridica la un cu totul alt nivel amenajarea pentru cadru festiv al oricărei mese pe care o patronați în calitate de gazdă.

Toate imaginile din acest articol sunt realizate de către producătorul de servețele Duni® și fac parte din galeria de promovare a accesoriilor pentru amenajări profesionale de mese festive.

* 8 idei de amenajare pentru cadru festiv *

cadru festiv

cadru festiv

cadru festiv

cadru festiv

cadru festiv

aranjament cadru festiv servetele duni (6)

cadru festiv cadru festiv

Cu drag, de voie bună și oaspeți încântați.

cadru festiv
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.