Pat suspendat pentru terasa

pat suspendat pentru terasa

Când m-am gândit să scriu despre un pat suspendat pentru terasă cred că sunt în asentiment cu toți cei care suferă de caniculă.

Nu cred că poate cineva să se gândească acum, pe căldurile astea, la altceva decât la băuturi răcoritoare, la umbră și un loc unde să se ascundă de soare, la răcoare. Dacă ai fost suficient de norocos să locuiești deja la casă, plus inspirația de a-ți fi dotat casa cu o terasă sau o verandă generoasă te invit să ieși afară și să studiezi dacă structura de susținere a acoperișului acesteia îți permite să instalezi un pat suspendat. Știu că nu se găsește în comerțul românesc o ofertă pentru aceste piese de mobilier de terasă dar mizez pe inventivitatea și spiritul descurcăreț al românului care dacă vrea găsește o soluție, rapid.

pat suspendat pentru terasa (4)
Pat suspendat pentru terasă

Caută în telefon, pe net, sună un prieten tâmplar și cere-i să încropească fără pretenții de design un pat cu brațe și spătar, nici canapea, nici dormeză, fără picioare. Aș îndrăzni să mă gândesc și la soluția de alăturare a 2 paleți, cu spătar făcut dintr-al treilea, tăiat în două. Dacă de pe vremea burlăciei ai rămasă pe undeva o saltea e minunat, dacă nu, poți cumpăra rapid una cu 100 de lei. Nu știu acum să spun de unde poți lua frânghie, ca să te încadrezi într-un decor cu tentă rustică, dar poți la fel de bine lua de la un magazin de bricolaj, câțiva metri de lanț. Ochești 4 puncte de sprijin în grinzile de lemn ale tavanului și te legi de ele cu cârlige filetate, se găsesc la fel de ușor în comerț.

pat suspendat pentru terasa

Pui berea sau sucul la rece, cauți din timp în bibliotecă o carte bună, rabzi pe timpul zilei o saună îngrozitoare cu gândul la rezultatul efortului și mai pe seară te bucuri de liniște, relaxare, răcoare și poate chiar de un somn în aer liber, pe terasă. Își promit că face toți banii, că senzația este unică și că va trebui să aștepți să doarmă copii ca să te bucuri de legănarea în adiere de vânt. Ai mai jos câteva imagini edificatoare despre cum arată și în ce mod este construit un astfel de pat suspendat.

pat suspendat pentru terasa

pat suspendat pentru terasa

Mă bate gândul să încerc să produc un astfel de kit ușor de asamblat, dar relativ ieftin, până într-o mie de lei, pentru un pat suspendat pentru terasă, cu dimensiunea de 200×150. Este cam târziu, în aprilie trebuia să-mi vină acest gând și sigur găseam mușterii care după ce constatau că e ” Căldură mare, monșher !” s-ar fi arătat doritori de o astfel de achiziție.

Poate reușiți să vă descurcați pe loc cu ideea de față, mi-ar place să primesc niște poze peste o săptămână cu rezultatul.

Alte idei pentru pat suspendat

pat suspendat pentru terasa
pat rustic suspendat pentru terasa
pat suspendat pentru terasa
model simplu de pat suspendat
pat suspendat pentru terasa
canapea suspendata de terasa

Sănătate, tihnă și o vară suportabil de caldă vă doresc !

Pentru petreceri în aer liber puteti citi – Butoaiele ca decor pentru mese in aer liber ori inspirație de amenajări pentru terase – Scaune de colț – o formă aparte cu funcționalitate variată

scaune de colț - set de terasa sau gradina

pat suspendat pentru terasa
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.