De prin fabrică, idei noi, produse noi, tot din lemn masiv de stejar

Britain cu picior de dimensiuni reduse 1

Atunci când lucrezi cu lemn masiv de stejar, poți jongla cu dimensiunile unor elemente și să crești sau să reduci proporțional gabaritul unor elemente, pentru a fi în concordanță cu aspectul general. Pentru mesele rotunde model Britain sub 100 cm a trebuit găsită o soluție.

În urma cererilor unor clienți am redus dimensiunile piciorului pentru Masa de lemn masiv Britain, urmând să fie disponibila pentru comercializare după 1 iulie. I-am redimensionat modelul constructiv pentru picior, cu păstrarea integrală a elementelor de design, pentru a câștiga spațiu util celor ce se așează la masă, însă astfel se limitează diametrul maxim al blatului la 150 de cm pentru această variantă constructivă. Pentru diametre mai mari este necesară folosirea modelului inițial, astfel încăt stabilitatea să nu aibe de suferit.

masa de sufragerie cu 6 scaune - lemn masiv de stejar
Vedere generala pentru raport de proportii maxim
masa din lemn masiv de stejar
Detaliu de ranforsare pentru blatul rotund din lemn masiv de stejar
masa din lemn masiv de stejar
Masa britain cu picior redus si blat de 150 cm

Într-un articol anterior am prezentat și varianta cea mai mică a mesei, Mini Britain cu blat rotund de 100 de cm. La Timișoara a mers prima piesă fabricata din gama sa, comandată de cineva din România. Mas Britain este modelul cu cele mai multe variante diferite, pornind de la aceeași idee de design. Este disponibila masa dreptunghiulara, 3 variante de mese cu blat rotund sau patrat, ori dimensiunile mari, peste 3 m  unde se monteaza 3 sau 4 picioare.  Acolo unde stilul si eleganta primeaza, modelul Britain este o alegere inspirată care aduce clasă oricărei amenajări.

Citește despre forma perfectă a unei mese, în funcție de utilitatea ei. Seria Britain – forma rotunda, patrata si dreptunghiulara.

Cu drag, de modă veche.

2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #2 Comentariu nou

  La ce pret se dau aceste cabane la cheie

 2. #3 Comentariu nou

  Cum putem afla pretul pe m2 al parchetului?(stejar/castan)

 3. #4 Comentariu nou

  buna,

  m-ar interesa si pe mine niste preturi la paturile supraetajate, sau macar niste dimensiuni.

  multumesc

 4. #5 Comentariu nou

  Superba

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.