Oglinda de hol sau de cameră, cu ramă de lemn

Oglinda de hol cu sertare

Cum pentru amenajarea unui apartament primul pas este partea cu demolarea și reconstruirea compartimentării interioare, cu deranjul aferent pentru vecini, m-am văzut în situația de a desprinde de pe perete o oglinda de hol lipită direct pe perete cu silicon. Rezultatul ar trebui sa fie 7 ani de ghinion, căci oglinda s-a spart, însa nu mai sunt superstițios, am mai spart una împachetată la SIM 2012 și cred ca am avut noroc să mă ocolească ghinionul.

Vrei nu vrei, holul de intrare/ieșire din casă trebuie să oglindească imaginea finală a tuturor eforturilor depuse de locatari pentru o prezență agreabilă în lume. Am citit undeva că cel mai mare chin pentru o femeie ar fi să-i pui la dispoziție o garderoba cu multe modele de probat într-o cameră fără oglinzi.

Oglinda de hol cu sertare

Oglinzile revin, fie ca utilitate directă fie ca element de decor de sine stătător. Pentru un living se pot combina cu un dresor decorat cu obiecte care să se încadreze in ambianța generala. Tablourile, sfeșnicele, cărtile, bibelourile mai puțin, fotografii ale familiei, ansambluri de plante uscate sau obiecte vintage, orice se poate constitui într-o decorațiune interioara inspirată.

Utilitatea directă pentru o oglinda de hol este dată fără îndoială de utilitatea ramei. Dacă lemnul care o îmbracă și o protejează are doar funcționalitate estetică se pierde cel mai mult la partea de practicabilitate. Se poate construi foarte ușor în jurul oglinzii o structură care să susțină oglinda, dar să mai ofere și spații mici de depozitate sau agățători de cuier. Sunt de-a dreptul fascinat de imaginea de mai sus, are șanse mari să fie baza unei reproduceri cu îmbunătățiri.

La capitolul accent contemporan aș include neapărat iluminare cu senzor și LED-uri și un încărcător de telefon wireless, încorporat într-un suport de lemn.

Ca de multe ori, Pottery Barn ofera imagini si solutii de amenajare extrem de reușite.

decor cu oglinda de hol si dresor pentru perete

Dulap suspendat cu oglinda de hol fractionata

Oglinda de hol cu rama alba

Oglinda de perete cu rama de lemn

Oglinda fractionata cu rama de lemn

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

Dulap suspendat cu oglinda fractionata
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Si eu posed la ora actuala o oglinde de hol, bine nu asa finuta ca si cele prezentate mai sus, insa odata cu renovarea se va schimba si acest lucru 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    AN NOU FERICIT SI PROSPER!
    IMI PLACE DRESORUL CU 15 SERTARE,M-AR INTERESA DIMENSIUNILE SI PRETUL.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.