Deco art din categoria ” Made in Romania”

motive populare românești

Ești în căutare de idei pentru a aduce un aer proaspăt casei tale, un sticker Deco Art s-ar putea să te rezolve. Românii s-au gândit să îți vină în ajutor cu autocolante sau stickere de pus pe perețisau pe mobila.

Dacă vrei să faci un perete să spună o poveste, aceste autocolante sunt mult mai uşor de folosit decât tapetul vintage, deşi şi el a revenit în tendinţe. În plus, cu ajutorul acestor stickere poţi să dai un nou look chiar şi unei piese de mobilier mai veche.

Autocolantele sunt folosite de mult timp de tinerii care vor să reinventeze o cameră sau un obiect de mobilier. Ele pot fi lipite pe dulapurile din bucătărie, pe paravane, pe măsuţe de cafea şi chiar pe veioze, dacă vin cu imprimeuri geometrice şi colorate.

Alte persoane s-au folosit de autocolante pentru a înviora un set de trepte – le lipeşti pe partea unde nu calci, pe geamuri – autocolantele cu model vitraliu, sau chiar pe rafturile care au nevoie de reîmprospătare.

Dacă îți dorești ceva cu adevărat special, poți opta pentru imprimeurile tribale sau chiar pentru cele tradiționale românești. Brand-ul „Cai verzi pe pereţi” propune în stil Deco Art – brâuri moldovenești sau reinterpretări ale poveștilor din copilărie, cum este „Capra cu trei iezi”.
Mie îmi place la nebunie, vouă?

autocolant pentru bucatarie
autocolant pentru decorat - Deco Art - Capra cu trei iezi
autocolant decorativ marca romaneasca - când va zbura porcul
autocolant decorativ - Deco Art
sticker decorativ pentru pereti - Deco Art

motive populare românești
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Aia cu trei iezi si capra e bestiala. Mai poti sa scrii si povestea langa si te-ai scos. 🙂 Sa stii ca mi-ai dat niste idei, acum sa vad daca le pot pune in practica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.