Decor interior cu stive de lemne pentru foc

lemne de foc aranjament cu lemne crapate pentru foc

Nu m-aș fi gândit vreodată că depozitarea unor stive de lemne pentru foc poate fi făcută și pentru decorarea camerei.

Decorațiunile interioare se presupune c-ar fi un adaos cu scop decorativ, fără funcționalitate sau cu utilitate redusă, însă poți deveni creativ sau poți prelua ideile care ți se par frumoase. A admite că cineva a fost genial, și să-i folosești ideea, nu înseamnă că-l plagiezi, ci că-l respecți și că-l apreciezi. Dacă comercializezi ideea sau o folosești public, însușiindu-ți-o, atunci este condamnabil.

Vă supun atenției o idee simplă pentru cei ce dețineți șeminee, și nu numai. Acele stive de lemne pentru foc, care se pot așeza cu puțină grijă, cu atenție la detaliu și prin folosirea mai multor esențe de lemn, ceea ce este foarte probabil, până ajungeți să concepeți un decor pe acel perete. Avantajul principal este că pe lângă partea decorativă, care nu este permanentă, aveți parte și de utilizarea spațiului în mod inteligent și de o aplicabilitate directă pentru decor, care pe parcursul sezonului friguros va întreține focul. Merită pierdut vremea o după-masă, este timp pe care oricum l-ați folosi, doar că fragmentat, de-a lungul iernii.

stive de lemne pentru foc
aranjament cu lemne crapate pentru foc

Folosiți pentru despicarea lemnului următorul utilaj, Mașina de spart lemne plus ideile unui om destupat la minte, cred că ceea ce ne lipsește nouă, ca nație este să învățăm să ne ușurăm munca, așa cu nemții o fac, pentru că ei au o mașină sau o sculă pentru fiecare operațiune. Diferența este că dai un ban și ceea ce faci se face cu mai puțin efort și cumva mai ridicat calitativ.

aranjamente interioare - stive de lemne pentru foc
aranjament interior cu lemn de foc
idei de amenajare interioara - stive de lemne pentru foc
Decor interior in camera de Hotel – Hotel Cambrian

Pentru foc în șeminee  ar fi bine să citești – Cum ard lemne de foc pentru o experiență de șemineu autentic? sau Fumul lemnului ars – încălzirea locuinței prin arderea lemnului

Poate vrei și să știi cum să faci Protecția lemnului la foc și/sau la căldură

aranjamente interioare
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.