Denumire de cod – Fat Boy – masă extrem de simplă

Masa din lemn masiv

De efect, prin simplitate, masa din lemn masiv Fat Boy își datorează numele caracteristicii care o definește, grosimea aparentă a elementelor constructive. În realitate e mai ușoară decât pare, mai solidă decât ai nevoie și mai de efect tocmai prin punerea în evidență a lemnului, a fibrei finisate manual. Etapele producției unui obiect din lemn masiv se împart în 3, debitarea și croirea elementelor brute, asamblarea, netezirea generală a muchiilor și ultima parte finisajul.

Finisajul este realizat manual pentru fiecare piesă, mașinile intervenind doar la partea de acoperire cu straturile de baiț sau lac.

Antichizarea este un proces de producție care conferă un anume aspect pentru produsul nou. Așa cum vă cumpărați blugi decolorați sau cămăși gata șifonate, aspectul de folosit, dar nu învechit este o tendință foarte apreciată, indiferent de zona de design la care ne referim. Selecția materialului lemnos, cu noduri sănătoase, crăpături evidente, dar inerte în timp, completate de o finisare pentru evidențierea fibrei aduc în casa voastră un produs autentic romănesc, de calitate. Ieftin sau scump, rămâne de discutat, omul trebuie să știe foarte clar ce bani dă pentru ce calitate.

Personal nu-mi doresc aspectul blatului de sticlă pentru o masă, pentru că fiecare atingere a mesei impune curățare. N-aș vrea să am de ales între indiferența față de pete sau transformarea într-o menajeră cu statut permanent. Mobila trebuie să fie practică, ușor de folosit, nepretențioasă dar totuși frumoasă. Camerele bibelou nu există pentru mine ca și concept. Deși realitatea mă contrazice.

O găsiți în România expusă doar la Brașov, în vitrina magazinului Caesar. Online aici, în Olanda, Germania, Italia în cataloagele celor mai mari retaileri din domeniu.

Doamnelor și domnilor, iubitori ai lemnului, vă prezint Masa Fat Boy ( englezul ar fi zis : I’ll give you … The Fat Boy Table)

Masa din lemn masiv

Masa din lemn masiv

Masa din lemn masiv

Masa din lemn masiv - Fat Boy
Masa din lemn masiv – Fat Boy

Masa din lemn masiv

Masa din lemn masiv - Fat Boy
Masa din lemn masiv – Fat Boy
Masa din lemn masiv - Fat Boy
Fat Boy – masa masivă model 2013

Cu drag, de modă veche.

Update 2020 – masa Fat Boy nu se mai produce, modelele industrial-rustice au preluat trendul de cca 4 ani.

Catalog de mobila din stejar Mobel Amadeus

Masa din lemn masiv
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna. imi place foarte mult modelul acesta de masa. imi puteti spune care este inaltimea mesei?

 2. #3 Comentariu nou

  Excelent!

 3. #4 Comentariu nou

  Buna ziua, cat costa o masa ca aceasta de dimensiuni 180×80 (Lxl) ?

 4. #5 Comentariu nou

  Buna ziua,

  Cum putem intra in posesia unor preturi ? Ma intereseaza unele modele de mese.

 5. #7 Comentariu nou

  Buna seara,ca si dumneavoastra nu sunt profesionist (sunt primele caramizi si pietre pe care le-am zidit in viata mea) si am facut un gratar multifunctional,dar dupa ce l-am terminat am vazut ca-i trebuie si afumatoare…credeti ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi cu privire la afumatoare?Multumesc,Cristi M

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.