Design Interior Italian | Bucatarie din stejar de la Arrex

Mobila de bucatarie italiana

Ceea ce apreciez cel mai mult la Italienii de la Arrex, este spatiul deschis in care concep amenajarea cu destinatia bucatarie si dining.

Logic si normal e sa fie legate, nici o gospodina nu va gasi fascinanta ideea de a trece cu supa printr-o usa si in definitiv, ce poate fi mai apetisant decit sa vezi de unde provine tot ce bagi in gura. Cand o prietena draga mi-a spus ca e farmacie cand gatesc, as fi vrut ca mama sa o auda, cred din tot sufletul ca ordinea si curatenia merg mana in mana cu un gust fabulos.

Spatiul, asa cum il vad cei de la Arrex, nu e doar o suita de piese ce pe inghesuie intr-o incapere ci e o ocupare a spatiului cu preocupare pentru bucatar. Lumina este difuza si puternica, lumineaza blatul de lucru de culoare alba si dispunerea corpurilor ajuta celui ce gateste sa aibe la indemana toate sertarele si dulapurile. Fronturile usilor de dulap sunt din stejar, material ce predomina si in zona spatiului de servit masa. Lemnul e cald, indeamna la o conversatie lejera si aduce comesenii in starea de apreciere a gustului fara a le impune o eticheta de nasturi incheiati prea sus sub gat.

O apreciez ca pe o bucatarie functionala, cu o aranjare a spatiului eficienta, care tine familia impreuna, fara a separa gospodina de cei ce ii apreciaza munca.

As putea gazdui musafirii intr-un spatiu ca acesta, nu cred ca si-ar dori sa se lafaie pe canapele. Ma tem pentru momentul cind voi vrea sa inghesui toate ideile bune in spatiul casei mele.

Bucatarie din stejar Carola - Arrex

Bucataria Carola - Arrex 8

Bucataria Carola - Arrex 6

Bucataria Carola - Arrex 5

Bucatarie din stejar Carola - Arrex 4

Bucatarie din stejar Carola - Arrex 3

Bucatarie din stejar Carola - Arrex 2

Bucatarie din stejar Carola - Arrex 1

Noi nu fabricăm mobila de bucatarie din stejar, și din păcate nici nu pot indica în România pe cineva care să poată face acest nivel de calitate. Cei de la Arrex au toată aprecierea mea pentru produsele pe care le realizează. Poate sourcing-ul lor pentru componente este tot România, și spun asta pentru că avem contacte cu producători de mobila de bucătărie care caută repere din stejar pe piața românească.

Cu drag, de moda veche.

Bucataria Carola
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    învățăm unii de la alții…mereu…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.