Designul obiectelor din lemn… sau conceptul de Topoare cu lunetă

image randare model de masa

Nu știți ce înseamnă topoare cu lunetă? Nu există, evident, doar ca și concept și jargon lingvistic ce descrie imposibilul dorit contra firii.

Cei aproape doi ani de activitate pe blogul www.stejarmasiv.ro mi-au adus satisfacții mari, prin confruntarea cu diverse cereri ale iubitorilor de lemn. Colaboratorilor mei, celor ce le pot adresa cuvinte libere, neconstrânse de uzanțele limbajului comercial, clienților ce mi-au devenit prieteni, ca o familie ce tot crește, le spun, de câte ori cer sau vor modele neobișnuite, că cer ”Topoare cu lunetă”. Adi, din Timișoara, dacă citești asta să știi că fraza preluată de la tine este supapa multor exprimări, când trebuie explicat omului, că deși SE POATE FACE ORICE, nu Orice merită sau poate fi realizat într-o fabrică de mobilă.

Ar trebui să fim cât Sidex-ul, cu mai mulți oameni angajați decât Administrația Statului cu toți funcționarii săi și tot nu am putea fabrica orice își poate dori cineva să comande, cu toate că este dispus să plătească. Banii nu cumpără orice, sănătatea este pe primul loc, însă mai vine și momentul când cineva își dorește ceva, acel ceva ce îi place și dă bani pe acel obiect. Un comerciant știe că nu orice bani pot fi încasați, iar un om cu suflet, are discernământ atât pentru el căt și pentru cel ce vrea să plătească. Decât să câștig un leu de la cineva care să fie nemulțumit de ceea ce a primit pentru banii săi, mai bine nu mă leg la cap.

Am primit cereri pentru aproape fiecare obiect fabricat din lemn și prezentat pe blog, iar o parte le-am și putut livra. Sunt multe totuși cele ce ni se par imposibil de fabricat sau pur și simplu sunt din afara obiectului nostru de activitate. Aș vrea să am un model standard de căsuță în copac, care să potrivească în copacul fiecăruia care mi-a cerut asta, sau biblioteca multifuncțională și multi-modulară care să poată fi adaptată oricărui spațiu.

Mi s-au trimis schițe, desene sau doar fraze descriptive a ceea ce fiecare își dorește și am încercat cel puțin să răspund tuturor, chiar dacă răspunsul nu a dus la rezolvarea problemei. Imi doresc contacte și colaboratori din toate domeniile conexe prelucrării lemnului pentru a putea redirecționa fiecare cerere către cel ce poate oferi o soluție, dar încă mai e de lucrat la listă mult de tot. Aș vrea să găsesc oameni interesați și pasionați de lemn dispuși să își încerce în scris puterea de convingere pentru a prezenta ceea ce le place legat de subiectul blogului. Sunt deschis și am oferit spațiu celor ce chiar fac ceva, dar poate nu sunt atât de cunoscuți clienților potențiali. Topoare cu lunetă nu prea confecționăm, deși se cer și înspăimântător este că se și plătește.

Am să vă arăt câteva imagini cu schițe pe care le-am primit, de realizare a unor piese, din lemn, cu lemn, fructul imaginației câtorva dintre voi. Departe de mine să desconsider vreo cerere, iau în serios fiecare email și fiecare telefon pentru că sunt convins că importanța problemei pentru fiecare în parte este reală, sper doar să nu mă depășească pe mine din punct de vedere tehnic.

camera Mobilata - topoare cu lunetă
camera Mobilata
randare model de masa
Concept de model masa cu blat din lemn si marmura
masa office - topoare cu lunetă
Cel mai sugestiv desen pentru o cerere de masa
Masa rotunda - topoare cu lunetă
Masa rotunda Autocad
scaune cu spatar sub forma de inima
scaune cu spatar sub forma de inima
stand mere
Cerere pentru propunere de imbunatatire a unui stand de mere

Cu drag, de idei năstrușnice!

catalog mobila din stejar masiv Mobel Amadeus

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Super !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.