Despre lemn, despre relaxare … despre terasa

Nu poți vorbi despre relaxare, fără efort, astfel încât meritul destinderii să apară ca o răsplată

terasa casei - despre relaxare

Traiul urban, cotidian te împiedica uneori sa te bucuri din plin de zilele toride de vara, despre relaxare nici nu poate fi vorba dacă lipsește confortul. Vremea frumoasa de afara ne cheamă sa ne bucuram de razele soarelui si de frumusețea pomilor înfloriți. Marea parca ne cheamă, lacurile si piscinele vor sa ne fie prietene si din păcate concediul se lasă așteptat.

Astăzi m-am hotărât sa păcălim puțin vara si va propun ( pentru voi, cei norocoși care stați la casa) să trasăm linii directoare despre relaxare, apelând la idei de amenajare exterioară pentru o terasă superba unde lemnul masiv este vedeta principala.

Toate finisajele folosite sunt naturale, pentru a sublinia frumoasa textura a lemnului. Desigur, nici decorațiunile nu lasă de dorit: felinarele cu lumânări in interior, fetele de pernă din in si ghivecele vintage fac aceasta terasa fermecătoare.

Aceasta este evadarea din razele neiertătoare ale soarelui, oaza de relaxare de care toți am dori sa ne bucuram după o zi de munca.

Inspirați-vă cu idei despre relaxare, mai ales dacă nu duceți lipsă de chef de muncă!

terasa din lemn masiv - - despre relaxare

detalii pentru design exterior - - despre relaxare

ghivece mici si vintage

felinare cu lumanari - despre relaxare

Un ochi bun poate găsi la târgurile de vechituri multe dintre aceste decorațiuni ascunse sub o patină de vreme și nepăsare, lemnul recuperat din demolări sau construcții vechi plus un pic de metal, nu nou, ceva pricepere la meșterit și imaginile de față pot prinde viață.

cum sa ne decoram terasa - despre relaxare

Măsuțele astea se pot face chiar si din elemente de paleți recuperate, din care s-au scos cu grijă cuiele și lemnul a fost periat, apoi protejat cu ulei de exterior, cu protecție UV.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
terasa casei
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  mare mester..mare….:)) cand e gata catalogul?

 2. #2 Comentariu nou

  sunt frumoase!

 3. #3 Comentariu nou

  Voi postati aici doar ca sa imi faceti in ciuda :)) O casuta de vacanta pe Firiza, o terasa, umbra si liniste. Jur ca nu mi-ar trebui altceva 🙂

  • Are prietenul Irinei, exact ca-n vis, cu iarba verde, gratar, ciuperca, fantana, tot tacamul. Nu am vazut-o anul asta deloc, poate rugineste gratarul