Set de dormitor din lemn masiv de stejar

mobila din lemn masiv dormitor din stejar

Interacțiunea cu cititorii îmi aduce în atenție modele de mobilier foarte frumoase, iar cele ce respecta simplitatea în design devin apropiate de sufletul meu, la fel ca și acest dormitor din lemn masiv de stejar produs de o companie englezească. Cred că valoarea lemnului este important de a fi pusă în valoare, iar mobila ce are ca îmbrăcăminte fibra naturală a lemnului se distinge ca gamă aparte din familia mare a mobilei.

Evident, finisajele pretențioase își au locul lor pe panoplia esteticului, dar personal cred că naturalețea mișcă o fibră a sufletului celui ce se simte mai apropiat de natură. O doamnă profesoară și-a exprimat afinitatea pentru următorul model de set de dormitor fără a bănui că pentru mine, situația este similară, aflându-mă în aceeași situație, de alegere a mobilei pentru dormitorul de la noul apartament.

Liniile simple, lipsa feroneriei, funcționalitatea prin eficiență cred că sunt atribute pentru setul de mai jos. Noi, suntem producători de mese din lemn masiv, un segment aparte, cu o specializare mai deosebită, însă am abordat și segmentul dormitoarelor de-a lungul timpului prin câteva piese singulare. Nu avem în portofoliu un dormitor din lemn masiv de stejar, însă dacă ne-am apuca să-l fabricăm designul s-ar apropia foarte mult de aceste linii. Ca inspirație, apreciez ca punct de pornire pentru o serie de dormitoare linia simplista a celor de la Futon, UK

mobila din lemn masiv
Set de dormitor din stejar natur
mobila din lemn masiv
Pat de dormitor – seria stejar masiv de la Futon UK
mobila din lemn masiv
Pat de dormitor – seria stejar masiv de la Futon UK
mobila din lemn masiv
Pat de dormitor – seria stejar masiv de la Futon UK
mobila din lemn masiv
Comodă cu 5 sertare
detaliu sertar
Detaliu de ansamblare pentru sertar
dulap cu 2 uși
Dulap cu 2 usi si doua sertare – detaliu de interior
dulap cu 2 uși
Dulap cu 2 usi si doua sertare

Lipsa feroneriei cum sunt mânerele de uși sau sertare este un atu pe care îl apreciez foarte mult la un dormitor din lemn masiv. Ca și modificare aș schimba forma picioarelor patului pentru a nu avea colțuri, care să incomodeze când ”iei curba”. Se pot freza ca și marginile de la Standul TV fabricat de noi pentru Moldova.

Cu drag, de bun gust.

mobila din lemn masiv
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Superbe! Sa tot pregatesti gustari pe asa blaturi! Unde se gasesc pentru cumparare?

 2. #2 Comentariu nou

  Please ,
  send some contacts for producer of this furniture.

  Best regards
  Miroslav

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.