Din lemn masiv sau din stratificat … oricum alegerea culorii e un calvar

mix de esente de lemn diferite

Dacă vrei să uiți cum e să ai liniște în casă, încearcă astăzi să te hotărăști ce culoare alegi pentru parchet de lemn. Pe bune, sunt năuc, mi-e capul dinamită și cred că nu mai vreau nimic. Nu e greu, este imposibil, serios, dacă te pune cel din schetch-ul lui Toma Caragiu – Mefisto, să calci pragul unei firme unde vânzătorul este prea zelos și tu nehotărât, cu gând sa cumperi parchet, atunci ți-ai bătut un cui în talpă. Mai bine îî ceri topor cu lunetă, sigur n-are și mergi acasă.

mostre de lemn

Fac comercial, tehnic, nu artistic sau medical, de 12 ani, și sunt convins că un vânzător bun îți vinde ce are el pe tarabă, nu ce ai venit tu să cumperi, dar cu toate acestea comerțul de azi, când poți alege dintr-o așa mare diversitate, este echivalent cu găsit acul în carul cu fân. Eu zic așa, vizitează-ți prietenii, ochește hotărât ceva ce îți place, uita-te atent, convinge-ți jumătatea de alegerea ta, fa-i poză cu telefonul, seteaza-ți mintea să renunțe la a mai primi sugestii, sfaturi, ponturi, idei sau simple păreri și du-te de caută ce ți-a plăcut. Nu te schimba, nu renunța, nu pleca urechea la ce spune vânzătorul … pentru că esti pierdut. Îți spun eu, s-a-ncheiat cu lumea și nu o mai scoți la capăt. NU TE DECIZI NICIODATĂ !!!

Jos pălăria pentru cei de la Karelia, au pe situl lor un simulator de toți banii. Bun, dar mocca !

mostre de lemn

mostre de lemn

mostre de lemn

mostre de lemn

mostre de lemn

mostre de lemn pentru parchet stratificat

Mostre de parchet stratificat

mostre de lemn

mostre de lemn

mostre de lemn

mostre de lemn

mostre de lemn

Hai noroc … da’ chior !

12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am umblat cu nevasta ca nebunii prin magazinele de bricolaj, prin depozite, prin magazine din oras si inca nu ne-am hotarat. E greu, mereu gasim ceva sa ne placa mai mult ca anteriorul.

  2. #3 Comentariu nou

    la ce pret sunt sucitoarele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.