Direct din fabrică varianta mini a mesei Britain cu blat rotund sau pătrat

masa rotunda D100

Pentru clienții care apreciaza modelul de masa din lemn masiv Britain cu un picior, dar au nevoie de dimensiuni mai reduse, fie cu blat rotund fie pătrat, vă prezint la cald, direct din fabrică, imagini neprelucrate cu cele varianta mini echipata cu blat rotund sau pătrat.

Piciorul păstrează modelul însă are dimensiunile micșorate pentru a putea susține ușor un blat cu diametru sau latura de 100 de cm. Culorile sunt disponibile din gama de culori de pe catalogul online de mobilă. Mesele rotunde rămân preferatele mele ca design estetic, dar mai ales pentru ca ergonomia spațiului este eficientizată pentru amenajările care includ acest tip de masă.

varianta mini a piciorului de masa Britain
blat rotund pe picior varianta mini
blat rotund pe picior varianta mini
blat rotund pe picior varianta mini
blat pătrat pe picior varianta mini
blat pătrat
cant dublat
finisaj White Wash

Eu recomand tuturor să aleagă varianta de blat pătrat, în locul celui rotund, chiar dacă aleg picior normal sau varianta mini. Blatul rotund este mai mic decât cel pătrat cu 27%, iar costul este identic. Avem nevoie de o formă pătrată ca să decupăm un cerc. Prin eliminarea celor 4 colțuri pierdem 1-2 locuri la masă, depinde de cotele blatului.

Totuși sunt conștient că estetica blatului rotund este imbatabilă, spre exemplu masa Victoria nu aș vedea-o niciodată altfel decât cu blat rotund, dat fiind că și soclul piciorului este tot rotund.

Alegerea finisajului nu modifică costurile unei mese produse de noi. Suntem producători, fabricăm masa pornind de la cherestea de stejar cu coajă până la aplicarea stratului de culoare și lacul de protecție. Pentru noi nu implică un efort suplimentar finisajul, va fi întotdeauna cum alegeți și cel care încadrează cel mai bine masa în contextul amenajării exterioare.

În imaginile de mai sus avem o masă cu blat de 100 cm, iar piciorul poate echipa blaturi până la 120 cm diametru. Variantele de peste 120 cm se echipează cu picioare Britain clasice, doar cele de 200 cm diametru sau latura sunt supradimensionate.

masa de bar - masa patrata

Imaginile de mai sus nu sunt cu varianta cea mai mică a piciorului Britain. Varianta mini pentru blaturi sub 80 cm diametru sau 80×80 cm este cea de mai jos.

Cu drag, de moda veche.

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Frumusete , eleganta…lux desavirsit!!!! Cine face asa ceva ????????? Va rog , vreau detalii !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.