Două concepte interesante de mese marca Andrew Varah

mese din stejar Concept Andrew Varah

Prima este o masă octogonală, cu suportul capabil de răsturnare, ceea ce schimbă radical aspectul total. Este realizată din stejar combinat cu wenge. Descrierea designerului Andrew Varah este succintă, cred că imaginea mesei este suficient de sugestivă. Masă octogonală din lemn de stejar și wenge, cu stativ ce poate fi răsturnat pentru o percepție complet diferită. Sursa imaginilor și a descrierilor.

masa din stejar concept Andrew Varah
concept Andrew Varah
masa din stejar
concept Andrew Varah

Cea de-a doua masă este o măsuță de cafea fixă, cu blat de sticlă și picior din stejar masiv, în forma Africii. Râurile sunt realizate din argint topit, iar prin blatul mesei, din sticlă, se vede harta și locațiile majore geografice ale Africii. Conceptul este pe lângă utilitate și o piesă funcțională pe plan artistic și provoacă zborul imaginației. Poate Africa este cel mai puțin cunoscut continent, cunoaștem mai bine țările de pe periferia continentului și mai puțin cele centrale. Mai știți articolul cu Obiecte de mobilier din lemn masiv dintr-o singură bucată? Din Africa provin cei mai mulți copaci care se pretează la genul acesta de material pentru piese de mobilier cu un design excepțional.

Masa de cafea arată așa :

Site-ul arhitectului dateaza din 2006, nu a suferit schimbări și cred că modelele propuse plus proiectele individuale în care este angrent îl țin suficient de ocupat încât să poată păstra formele inovate de peste 10 ani. La mesele de dining face precizarea că pentru cei interesați poate oferi soluții de scaune construite astfel încât să corespundă modelului de masă ales și dorit pentru achiziție.

Admir munca acestor oameni care azi pot părea iluștri necunoscuți, cu o reputație relativ redusă, dar care în timp, prin aprecierea câștigată, ajung să devină nume celebre, iar produsele lor, cu cât sunt mai puține să coste incredibil de mult. Avem referințe istorice în acest sens, nu?

Cu drag, de artă.

masuta de cafea din stejar
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Nota 10 fotografului,dar sa nu uitam sa premiem mai intai designerul!!!

  2. #2 Comentariu nou

    doresc o masa care sa se potriveasca intr-un spatiu rotund de 10 sau 12 persoana,din lemn masiv…pot primi o oferta de pret?multumesc anticipat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.