Dulăpior de terasă din stejar

dulăpior de terasă

Luna iunie este aproape gata, și pot spune că a fost o lună de concediu, doar că Tibi a terminat și azi ajunge la beneficiar acest dulăpior de terasă. Mai exact o pereche, sunt două piese, identice, dar nu gemene. Lemnul de stejar conferă fiecăruia personalitate și unicitate.

Sunt ani buni de când scriu articole despre mic mobilier și se confirmă de fiecare dată că este o penurie de piese dedicate, pentru amenajări de nișă. Nu este nicăieri un magazin dedicat care să ofere soluții la holuri sau corpuri de intrare, piese de baie altele decât cele din prefabricate, dulăpioare de băuturi sau mini-baruri … lista poate continua. A .. măsuțe pliante, cum ar cele tot de terasă, cu scaune încorporate.

Ni s-a cerut ceva similar cu această piesă, prin mai. Mă refer la un dulăpior de terasă ca și cel din stânga, găsit pe un site australian, și cu un cost de 600 de dolari.

dulăpior de terasă

Pentru că timpul n-a fost foarte scurt, am terminat abia săptămâna asta de fabricat cele 2 piese și le-am expediat către Singureni Manor, care este în plin sezon. Site-ul oficial este aici.

Am surprins în atelier doar faza finală, înaintea echipării cu feronerie.

Sunt relativ ușor de construit, din elemente scurte. Tot schepsisul e la îmbinări, acolo se vede priceperea meșterului. Sertarele sunt lemn pe lemn, fără glisiere. Se maximizează astfel spațiul interior, având în vedere că un dulăpior de terasă din stejar din imagine are cote de gabarit de 80x70x40 cm.

Finisajul cu ulei WorkTop Oil Woca, transparent a scos în evidență fibra stejarului și blatul este frumos prin simplitate.

dulăpior de terasă din stejar
Dulăpior de terasă din stejar 16
dulăpioare de terasă din stejar
Dulăpior de terasă din stejar 17

Urmează pe lunile de vară încă câteva piese interesante, mai ales un bar, însă ne-am permis luxul de a reduce motoarele și de a face ceea ce toată lumea face … familie și outdoor cât mai mult.

O vară frumoasă, cu recuperarea verilor trecute de drumeții, piscină și oameni fani e tot ce îmi doresc.

Și ploaie!

vedere spate
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.