Evaluare sau recenzie Google Maps – parte din Google My Business

masa Kraken Living - imagini de pe Google Maps - Mobel Amadeus

Nici azi, după 9 ani de prezență online nu îmi este clar cum se integrează toate serviciile Google și cum contribuie Google My Business conectat la Google Maps la partea de SEO.

Căutând în www.google.ro numele companiei – Mobel Amadeus – veți găsi un cartuș identic cu cel de mai jos.

cartus Google Maps - Mobel Amadeus
cartus Google Maps – Mobel Amadeus

Aveți mai multe secțiuni în el – imagini, indicații de hartă, program, telefon si site și recenziile sau evaluările.

Am ajuns contributor la Google Maps acum 5-6 ani după ce mi-am schimbat telefonul și în timp ce fotografiam o farfurie plină la un restaurant din Sighetu Marmației. Ceva click m-a dus ca să partajez imaginea pe Google Maps și de acolo am tot repetat procesul până am ajuns level 6 … s-a modificat între timp clasificarea.

Separat de acest proces am descoperit Google My Business acum ceva ani și mi-am înregistrat compania – Mobel Amadeus ca afacere locală. Am primit prin poștă codul și l-am confirmat online, și de atunci adaug periodic diverse imagini în secțiunile de What’s New și Articole.

Google ”se prinde ” dacă te lauzi singur sau pui prietenii să o facă. Penalizările nu sunt de dorit, mai ales celor care ca și noi, se bazează pe indexarea organică.

Sigur că am scris personal prima recenzie online, fără să am idee ce înseamnă, și am fost uimit să văd că în timp se adaugă recenzii și evaluări pe Google Maps de la beneficiari care au primit produse din partea noastră. Am încercat de atunci să încurajez această manifestare a aprecierii, anual, semnalând clienților din anul anterior, dacă consideră că pot și vor să descrie experiența achiziției prin comunicare la distanță.

evaluare recenzie Google

Mi s-a înmuiat sufletul văzând că oamenii menționează numele meu, înainte de numele companiei și mă asociază cu achiziția lor. Realizez că actul comercial s-a petrecut între 2 persoane fizice, indiferent ce nume sunt trecute pe factură. Depersonalizarea unei cumpărături este frecventă, nimeni nu cumpără de la Silviu ci de la eMAG. La noi e diferit, am evitat chiar publicarea de prețuri online, în catalogul de mobilă, tocmai pentru a ajunge la un contact direct, telefonic cel mai des, apoi email, cu cei care vor să facă o achiziție.

 – Cred că indiferent cât de facil este schimbul de informații online, tot contează enorm să vorbești cu un ființă umană. Dacă a trebui vreodată să vorbiți cu cineva la EON și ați reușit să o faceți, ca mine, atunci cred că prima întrebare, după atâția roboți a fost – Vorbesc cu o persoană reală, chiar sunteți om?

Recent am descoperit pe Google Maps o serie de imagini ale unei mese Kraken de living, asortată cu o masuta de cafea, din același model, publicate de un beneficiar. Nu le-am primit pe email, nici pe WhatsApp, cum se întâmplă de obicei.

masa Kraken Living - imagini de pe Google Maps - Mobel Amadeus

masa Kraken Living - imagini de pe Google Maps - Mobel Amadeus

masa Kraken Living - imagini de pe Google Maps - Mobel Amadeus

Masuța de cafea Kraken, tot cu picior metalic are parte de un aranjament de foarte bun gust, sunt încântat de imaginile de pe Google Maps.

masa Kraken Cafea- imagini de la Mobel Amadeus

masa Kraken Cafea- imagini de la Mobel Amadeus

Dacă vreți și puteți să contribuiți adăugând propria dvs evaluare la Mobel Amadeus – compania care vă livrează produsele din lemn masiv de stejar prezentate în catalogul www.mobelamadeus.ro și promovate în revista online dedicată lemnului www.stejarmasiv.ro puteți să o faceți accesând link-ul – https://g.page/MobelAmadeus?share

Ne apropiem de 10 ani de existență online, anul viitor, în ianuarie, vom celebra această bornă cu o serie de cadouri pentru cititorii fideli ai revistei. Intenționez să ascund imagini ale unor produse în paginile revistei, cu răsplata pentru cel care le găsește și ne comunică link-ul unde se află imaginea exact cu produsul din imagine. Vom acorda mese, fotolii, produse pe care le găsiți de regulă în catalogul nostru, disponibile pentru a fi comandate.

Cu drag, de vreme și vremuri bune!

masa Kraken Cafea- imagini de pe Google Maps - Mobel Amadeus
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.