Explozie de inspirație la atelierul ȘEZI

șezi

Acum mai bine de un an am scris cu mirare și admirație despre ȘEZI, vorbind despre doi tineri care păreau să facă o treabă în joacă. Am crezut că va rămâne doar un proiect singular, apreciabil de altfel, însă timpul pare că picură apă vie la rădăcina copacului artistic ce le crește din suflet.

șezi
anotimpuri de scaune

Au făcut scaune, pe care le-am prezentat prima dată, cele în pereche de bade și lele, bărbat/femeie. Apoi au făcut dulap și iar am scris, bucuros că se continuă. Azi regăsesc aceeași sete de creație ce pare neostoită după ce s-a adăpat de le izvorul artei și pare a curge tot mai bogat spre ochii celor ce vor autentic românește și se bucură când primesc așa de tânăr. Arta lor e tânără și sunt șanse ca în timp să ne putem lăuda că suntem sau am fost contemporani cu cei ce astăzi parcurg drumul recunoașterii. Cum zicea și Nichita … și e foarte frumos că e așa

șezi

Proiectarea scaunelor, folosind teme de inspirație românească fac din produsele fabricate din cireș, cu marca ȘEZI, o încântare reală. Seria scaunelor ce parcurg anotimpurile mi se pare genială, vreau să cred că voi putea să mă bucur de un astfel de set, în scurt timp. Când livada mea nu va mai avea șanțuri, cu rânduri de cultură, căsuță de lemn și pridvor, înclin să sper că aș putea beneficia de bucuria de a sta comanda ferm pentru familia mea de 4 persoane un astfel de set.

Seria scaunelor dedicate orașului Cluj cred că ar fi trebuit să țină capul de afiș la cele mai multe publicații, ori în media vizuală clujeană, pentru inovația pe care o aduc. Ancorarea de reperele turistice ale orașului Cluj Napoca este extrem de fin realizată. Istoric și autentic, nou, modern și tot odată păstrător de tradiții este rezultatul muncii lui Lucian și a Octaviei. Adică ȘEZI !

ȘEZI
Obiective turistice din Cluj Napoca

Imaginile sunt grăitoare dincolo de orice exprimare scrisă. Pentru clujeni, vă invit să le vedeți direct pe site-ul ȘEZI, aici !

 

 

 

ȘEZI
1-matei
ȘEZI
6-szeki
ȘEZI
5-mihail
ȘEZI
4-muzeu-satului
ȘEZI
3-continental
ȘEZI
2-cetatuie
Update 2018, Octombrie – Centenarul se sărbătorește cu Tissot și Șezi – Centenar – SEZI și ceasurile TISSOT
șezi
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    La asta zic eu mobilier original . Felicitari!
    Mult succes in continuare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.