Fă-ți un cadou pe ultima sută de metri

canapele tapitate fotoliu cu tapițerie din catifea albastra

Am primit de la un prieten/partener din ale tâmplăriei, fabricant de scaune și fotolii două imagini cu un produs excepțional, scos la mezat, pe ultima sută de metri, la preț de producător. Sunt două piese disponibile, identice.

Fotolii duble, mărime intermediară, nici fotoliu, nici canapea, pe structură de fag, cu tapițerie din catifea fină albastră. Dacă ne-ați vizitat la BIFE SIM 2013, ș-am stat la o poveste, cu siguranță ați șezut pe bancheta albastră. Fie pentru un salon de frumusețe, fie pentru un hol generos, cele două bucăți de fotolii duble sau banchete de două locuri sunt o alegere inspirată. Tapițeria cu butoni are pentru fiecare piesă câte 60 pe fiecare spătar.

Fac oficiile de a le prezenta cu drag, de dragul unui cadou. Cine știe, azi mai ridică curierii colete, poate se decide cineva mai hotărât din fire și le comandă.

Dimensiunile sunt :Lungime 1,66 m , lungime șezut 1,3 m, înălțime spătar 1,14 m, adâncime șezut 0,9 m. Fiecare costă 1300 de lei fără TVA. Direct de la producător.

Dacă le vreți, puteți să mă sunați sau să-mi scrieți email cu datele voastre de expediere. 0744.390.004 sau calin@stejarmasiv.ro

fotoliu tapițat cu catifea albastru regal cadou
Fotolii 2 locuri
catifea albastru regal cadou
fotoliu cu tapițerie din catifea albastra

Update 2018 – S-a vândut, vă rog nu mai sunați!

Sărbători frumoase !

fotoliu tapițat
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna,CALIN!
    Vreau sa cumpăr unul dintre fotolii.
    Cum facem? Eu locuiesc in Slatina-Olt.
    Mai este valabil anunțul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.