Fără Comentarii Nr. 48 | Bucătării instant by Hansen

mobila de bucatarie Bucatarie din castan american pentru un fost chef

Bucătării Instant imaginate și realizate de Knud Kapper Hansen – producător și designer din 1997. Just add Water spun ei și totul funcționează. Parcă ar fi o replică din filmul Syrup, pentru cunoscători. Reclama este sufletul comerțului, însă cred tot mai mult că dacă nu se bazează pe un produs bun, efectul instant este efemer, iar succesul afacerii va trece la fel de repede ca un spot publicitar.

Hansen mizează pe forme simple, utilitate condensată și evită alipirea de un perete pentru a conferi mobilei sale utilitate crescută. Cred că poți lua cu tine bucătăria, când te muți. Pentru cei nestatorinici poate fi un atribut deloc de neglijat. Nu rezonez cu ideea de a te muta într-una, ceva trebuie să rămână, ca o legătură cu anii scurși deja.

mobila de bucatarie
Bucatarie all in one din stejar de Hansen
mobila de bucatarie
Bucatarie din artar
mobila de bucatarie
Bucatarie din castan american pentru un fost chef
mobila de bucatarie
Bucatarie din mahon

Materialele folosite sunt de excepție, se lucrează doar cu lemn masiv, esențe clasice sau exotice. Formele cu colțuri folosesc toate volumele interioare, fie ca și dulapuri, fie ca sertare.

mobila de bucatarie
Bucatarie stil secol 18 redesenata de Hansen
mobila de bucatarie
detaliu chiuveta pentru bucataria din mahon

Echipamentele de bucătărie sunt simple, funcționale, iar chiuveta de inox de mai sus este o alegere instant pentru cei preocupați de gătit mai mult decât să epateze cu spațiul lor de preparare a hranei semi-fabricate. Detest bucătăriile muzeu, acelea în care cineva intră doar pentru a-și deschide o sticlă de apă și în care echipamente scumpe sunt folosite pe post de decorațiuni indiferent de performanțele lor culinare.

Sursa Imaginilor: Hansen.

mobila de bucatarie
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.