Farul – casa de pe malul marii – design marin !

design cu element marin

Una din cele 7 minuni ale lumii este considerat un far, mai precis Farul din Alexandria. Aceste constructii dateaza din secolul al-III-lea i.e.n si, desi multe dintre ele s-au demolat, inca reprezinta niste constructii impresionante. Initial au fost construite ca niste „repere de navigație”  pentru determinarea punctului navei pe mare.

In prezent majoritatea farurilor au fost transformate in atractii turistice, hoteluri si case. Case? Ei bine, da! Pentru ca oamenii au rămas impresionati de constructiile cu design marin,

In Noua Zeelanda, un cuplu s-a decis sa-si realizeze visul de a trai pe malul marii intr-un mod original. Cu ajutorul arhitectului Andy Clark,  au reabilitat si renovat un far si l-au transformat in propria lor locuinta. Planul nu numai ca este unul original, dar este unul inventiv si inteligent.

Interiorul casei-far, are un design marin, desigur.  Cu o perfecta combinatie „ navy” colorata alb si albastru si accesorizata cu : hamace, scoici, barci si nisip, locuinta se incadraza perfect in standardele maritime.

Mobilierul este unul  modern cu accente vintage, ideal pentru un cadru romantic si relaxant.

Farul constituie locuinta ideala pentru un cuplu visator, romantic si relaxat.

bucatarie maritima

casa maritima

dormitor maritim

interior maritim

lighthouse in marine style in new zealand 3

casa maritima 1

design cu element marin

Sursa foto

design cu element marin
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Uau, impresionant… pe unele le-am mai vazut, insa altele, absolut uimitoare, le vad pentru pima oara…

  2. #4 Comentariu nou

    asa ceva am vazut eu in franta la pretul de 1000 euro

  3. #5 Comentariu nou

    buna, am o intrebare… exista posibilitatea ca pentru un poiect de casuta de lemn suspendata (vrem sa face o lada de nisip dedesubt), sa nu fie nevoie sa ingropam stalpii de lemn? Ma gandesc sa nu asiguram inaltime f mare, eventual sa intarim stalpii de la baza prin legarea in ei cu lemn de aceeasi grosime, si forma sa fie rectangura