Forbes Best Office Buildings 2021

Forbes Best Office Buildings 2021

Forbes Best Office Buildings

Recent s-a desfășurat ultima ediție a Forbes Best Office Buildings, cea din 2021, amânată din toamna trecută.

Forbes Best Office Buildings

Forbes Best Office Buildings

Am livrat trofeele și a fost prima dată când am profitat de ocazie să oferim pentru promovarea catalogului online de mobilă din stejar Mobel Amadeus cutii cu give-away produse de noi.

Am ales să facem o căsuță cu un omuleț, ce are legat un breloc de chei și care se poate lipi pe un perete cu banda dublu adezivă de pe spate. Când revii acasă pui omulețul în căsuță și semnalizezi că proprietarul cheii nu este plecat.

Nu cred că se vor folosi pentru cheia de la intrarea în locuință, poate pentru auxiliare, însă am considerat că orice material de promovare trebuie să fie și util. Se oferă cu acest tip de evenimente tot felul de obiecte, însă nivelul Galelor Forbes exclud pixurile sau calendarele.

Segmentul Premium, în care se poziționează și mobila fabricată de noi, impune un minim de nivel de la care pleacă în sus calitatea acestor mici atenții oferite.

give away Mobel Amadeus

Forbes Best Office Buildings

Evenimentul Forbes Best Office Buildings este promovat de Forbes România pe pagina de Facebook.

Am realizat trofeele din stejar și piatră de Maramureș. Stejarul este clasic, forma simbolizează avântul și curba ascensională a investitorilor în piața imobiliară. Pandemia de coronavirus a avut un impact major asupra segmentului imobiliar destinat spațiilor de Office, cu toții trebuie să ne reinventăm. Baza trofeului este realizată din piatră – tuf vulcanic furnizat de Pietrăria Dobrican. Colaborez cu ei de mulți ani pentru proiecte unicate și au livrat blaturi de piatră pentru insule spectaculoase.

Forbes Best Office Buildings

Gravarea este laser, simplă, am evitat printarea pe lemn, în culori, cu toate că sigla livrată de organizatorii evenimentului Forbes Best Office Buildings era în 3 nuanțe. Cred că simplitatea este importantă, când vorbim de materiale naturale. Pentru trofee din plastic sau materiale compozite este normal să se aducă un aport de culoare.

Am livrat anterior și trofee pentru – Gala Forbes Business Awards 2020 – trofee realizate de StejarMasiv.ro, Gala Forbes Women 2020 – cele mai influente doamne  și Top 100 Cool Brands 2019 – revista Forbes. Ne încântă parteneriatul cu Forbes România pentru că ne simțim parte din evenimentele desfășurate în capitală și livrăm trofee cu poveste, cu un istoric și mai ales cu o sursă cunoscută, 100% românească.

Premiant Gala Forbes
Forbes Best Office Buildings

Vom reveni cu alte evenimente unde suntem parteneri Forbes România.

Pentru cei care vor să plece din birou – Out of Office – Dănești 2022

Forbes Best Office Buildings
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.