Echitație Agrement Nișcov – al doilea motiv să merg pe Brașov spre Buzău

Echitație Agrement Nișcov Buzău

Caută pe Google Maps – Echitație Agrement Nișcov sau orientează-te pe harta de mai jos:

Peste râul Buzău nu merg la Săpoca, sper să n-ajung acolo, ci la Pleșcoi, de unde îmi iau cârnați să mănânc pe loc cu covrigi calzi și vreo 5 kg să pun la congelator și să satur lupișorii de acasă. Pe partea dreapta a drumului, înainte de a ajunge la Buzău, fix înainte să intri în Vernești, o cotești spre Cârlomănești și ajungi la Echitație Agrement Nișcov.

Merg periodic la Buzău, la Vadu Pașii mai exact, în vizită la o bună parte din familie. Străbunicii de acolo au parte de 6 strănepoți.

HORECA s-a reinventat în anul 2020 și s-a modernizat. Nu mai merge doar restaurant sau hotel, e bine să ai locația puțin izolată și cu alte puncte de atracție adiționale. Dacă ajungi în zona Buzăului îți recomand să-l cauți pe Alex Iacob, mai ales dacă mergi cu familia.

Prima dată voi promova Centru de Echitație Agrement Nișcov, ca să mergi acolo pentru cazare, călărie dar și o masă bună. Aici e schepsis-ul, unde îmi fac reclamă și mie, pentru că mâncarea îți va fi servită pe mese și te vei așeza pe scaune produse de Mobel Amadeus, adică noi.

Mese si scaune din stejar masiv la Echitație Agrement Nișcov

Am avut cu Alex Iacob o serie de discuții în care am schimbat vreo 3 tipuri de mese, vreo 3 tipuri de scaune, nu mai știu câte finisaje și cantități, până am ajuns să batem în cuie comanda fermă pentru 5 mese Provence, echipate cu 15 scaune Edward, toate finisate Antik Grey. Forma din catalog a mesei Provence este extensibilă, dar facem la comandă și variante fixe.

S-au livrat acum 10 zile și zilele trecute am primit imaginile cu aranjamentul sălii de mese. Încă vremea nu este prietenoasă ca să te bucuri pe deplin de toate câte se pot oferi la Echitație Agrement Nișcov, dar suntem aproape, iarna nu mai are putere și se va instala vremea frumoasă.

Promit să revin cu imagini personale de la locația din Nișcov, cu prima ocazie când am drum încolo.

Au pagină de Facebook, vizitați-o!

Mese si scaune din stejar masiv
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.