Fotoliu din piele și lemn de fag – Model New York

fotoliu din piele

Modelul de fotoliu din piele se potrivește perfect unui birou din lemn masiv de stejar, in finisaj English Antik. Modelul New York de fotoliu din piele are spătarul rabatabil, prin acționarea acelei mici manete poziționate în interiorul șezutului, aproape de brațul din dreapta. Pentru că este echipat cu rotile are aceeași funcțiune ca și scaunele ergonomice din magazine, dar fără neajunsul instabilității și a rezistenței precare datorată montării pe un sistem de brațe paianjen din plastic.

fotoliu din piele

Poate fi comandat individual, dar va trebui să așteptați să ajungă seria de fotolii din piele cu acest model să intre în producție. Termenul de livrare standard este de 4 saptamani de la momentul comenzii ferme și tipul de piele poate fi schimbat. Pentru că de regulă partenerii străini vin cu textilele sau pielea lor, mai avem de lucru la gama de textile disponibilă pentru comenzile din România, de aceea în acest moment tipul de piele disponibilă este doar aceasta din imagini.

Pentru fotolii si scaune am convenit să le fotografiem într-un colț de birou ca să putem avea lumina și un cadru mai normal decât fundalul din fabrică. Pe măsură ce vom prelucra pozele vom putea să le adăugăm și pe catalogul www.mobelamadeus.ro, dar până atunci aștept solicitările de informații la emailul calin@stejarmasiv.ro.

Fotoliul din piele model New York

fotoliu din piele

fotoliu din piele

fotoliu din piele

fotoliu din piele

Cu drag, de modă veche.

fotoliu din piele
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.