Masa rotunda din stejar model Dublin

masa rotunda Dublin

Acum 2 ani de zile am primit cereri pentru acest tip de construcție a piciorului central pentru o masa rotundă din stejar. La acel moment singurele variante disponibile de mese rotunde erau doar masa Britain și masa Spider, modele aparținând unor alte stiluri constructive. Poate că modelul Britain să fie ceva mai apropiat de stilul mesei Dublin, dar doar prin prisma rotunjimilor cuprinse în picior. Masa Britain, care are piciorul construit în sistem cutie, din considerente tehnice și practice, ar fi imposibil de mutat dacă s-ar realiza prin sculptură, în material plin. Cu costuri evident foarte diferite.

Masa rotundă din stejar model Dublin este o variantă de echipare a unui blat rotund cu picior central strunjit.

masa rotunda Dublin

Modelul de masa rotunda Dublin este mai stilizat, cu elementul central al piciorului strunjit și cele 3 elemente de susținere care vin în contact cu pardoseala arcuite grațios. Acest tip de masă face cinste oricărei amenajări cu mobila stil, iar gama de scaune pe care le poate asorta pot fi dintre cele cu linii drepte până la realizări elaborate cu sculpturi și strunjiri pretențioase.

Dimensiunea disponibilă pentru această masă este cu diametru de 160 cm și chiar recent am prezentat o catalogare a dimensiunilor la care o masă rotundă poate acomoda un număr de comeseni.

Mesele rotunde vor avea întotdeauna avantajul dispunerii radiale pentru toți cei așezați, cu posibilitatea de a conversa nestingherită între oricare dintre ei și cu un spațiu mai confortabil de a servi masa față de mesele cu bordura dreaptă. Masa rotunda din stejar Dublin este singura produsă de noi care are bordura de sub blat, denumită țarg, comparativ cu celelalte două modele. Acest tip de masă este mai clasic, raportat la stilul simplist, minimalist, nordic al celorlalte modele de mese aflate în producție.

Atrag atenția asupra tendinței de finisaj în două culori, care este o opțiune tot mai des întâlnită și care conferă unei mese fabricate în serie unicitate, fiind personalizată după voința proprietarului. Acest avantaj de a alege culoarea este unul dintre cele mai importante pe care achiziția de la un producător, în mod direct, le oferă. Serviciul de garanție și post-garanție de asemenea este vital în a determina decizia de cumpărare și sper să compenseze gama de produse redusă, dimensiunile și termenele de livrare. Automat, la alegerea finisajului și a culorii este implicat un anumit termen de fabricație, asumat de ambele părți.

Masa rotunda din stejar model Dublin

Masa rotunda din stejar Masa rotunda din stejar Masa rotunda din stejar

Masa rotunda din stejar

masa rotunda Dublin
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.