Freze pentru lemn din fabrica falimentara italiana

freze pentru lemn

Nu sunt mai mult de 2 zile de când am primit un telefon din partea cuiva aflat în Italia, cu o cerere atipica. Are freze pentru lemn, disponibile, câteva mii, provenite dintr-o fabrică aflată în faliment în Italia. Zice omul că a preluat tot stocul de scule, utilaje, piese de mobilă rămase și se ocupă de vânzarea lor. Ceva similar se întâmplă, mai organizat, cu sculele și utilajele second hand provenite din Germania.

Nu am mai făcut astfel de demersuri însă cred de data asta că poate pentru meșteri poate fi interesant. Nu pot aprecia aceste freze pentru lemn personal și nu mă ocup direct de aceasta intermediere. Tot ce pot este să vă furnizez un numar de telefon și de aici încolo purtați discuția direct cu cel care deține aceste freze pentru lemn.

TEL – +4.0745.854.849 și adrianacancel@yahoo.it

freze pentru lemn

Sunt foarte multe modele, mai jos găsiți imaginile cu câteva. Cine știe la ce sunt bune poate ca este o oportunitate de a-și completa dotarea atelierului. O singură imagine am primit cu stilul de mobilier fabricat în fabrica respectivă, din lemn de nuc.

Imagini cu freze pentru lemn SH

Ca idee, cred că public aceste imagini și anunțul de față pentru că sper că neșansa altora, din afara țării să poată fi o oportunitate pentru cei din România. Evident că nu îmi închipui că cineva poate cumpăra tot stocul, însă o parte din aceste imagini arată freze pentru lemn care pot fi utile, cine știe?, cuiva dintre cei care citesc aici. Prețurile sunt relativ pipărate pentru atfel de piese, poate omul le dă cu un preț de dumping. Eu nu l-am întrebat, dar m-a impresionat faptul că a ajuns să-mi ceară mie opinia despre cum poate valorifica acest stoc.

Baftă, vedeți dacă iese ceva bun ! Sigur sunt oportunități acolo, depinde de profilul fiecărui meșter.

freze pentru lemn
20 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.