Mobilier Horeca – amenajare Chalet am See – Germania

mobilier horeca Chalet am See

Mobilier Horeca – Chalet am See

Pentru segmentul de mobilier Horeca, unde fiecare element se comanda într-o miniserie, există întotdeauna disponibilitate de abateri de la produsele standard.

In cazul Chalet am See – se traduce cabana de la mare – am primit o solicitare cu produsele pe care arhitectul le dorește, dimensiuni și numărul de bucăți. Pe parcursul a câteva luni de discuții înainte de comanda finală, au existat modificari care au schimbat unele piese. S-a dorit un stil foarte natural de prezentare a lemnului, pentru amenajarea unui restaurant aflat într-un complex întins pe câteva hectare. Finisajul este Soft Laquered, blaturile șlefuite și lăcuite cu evidențierea fibrei naturale de stejar.

Comanda finala a fost compusa din mese și scaune pentru restaurant, mese de exterior, scaune de bar și mese cu bordura neregulata și forma de trapez echipate cu banci pentru sala de bowling.

După stabilirea comenzii finale, s-a procedat la fabricarea unei mostre din fiecare element individual, finisat și expediat beneficiarului pentru confirmare. O particularitate ciudată a fost cerința inițială de a face spătarele scaunelor care urmau să echipeze mesele de restaurant la unghi de 90 de grade față de șezut.Am refăcut evident construcția scaunului după ce s-au convins că este impractic și deloc confortabil, chiar dacă pentru mobilier HORECA sunt criterii ciudate care intervin. Acesta nu a fost unul inspirat.

Imagini cu mostrele de mobilier Horeca

Domeniul HORECA și tot ce reprezinta amenajare și mobilier HORECA are mai multe particularități decât mobilierul rezidențial. Se vopsește peretele din spatele barului în culori tari, roșu de exemplu, în cazul în care se dorește un rulaj rapid al ocupanților pentru scaunele de la bar, iar în culori pale sau închise pentru a prelungi șederea lor.

Imagini cu mobilier Horeca înainte de livrare

Per total, beneficiarii s-au declarat mulțumiți, după recepția produselor chiar dacă la expediere nu și-au mai trimis un reprezentant care să asiste la ambalare și verificarea produselor. Am furnizat imagini multe pentru a exemplifica starea produselor.

Amenajare Chalet am See cu mobilier HORECA din Romania

Fiecare proiect finalizat cu succes transformă relațiile de afaceri în parteneriate și ne dorim ca după încheierea producției și a detaliilor financiare, beneficiarul să ne recomande pe mai departe colegilor de breaslă. Recomandarea verbala este cel mai puternic instrument de marketing, imposibil de surclasat de vreo altă formă de publicitate.

Proiect anterior din afara țării – Restaurantul Fjord Fusion din Zachariasbryggen – Bergen

Cel mai recent proiect din țară – Scaun tapitat Tabak în amenajare interioara de restaurant din Bucuresti

mobilier horeca
25 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.