Furca de întors fânul – suport pentru scaune din lemn

scaune din lemn cu furca

Doar un artist se putea gândi să facă scaune din lemn folosind furca cu care strămoșii săi întorceau fânul. Bunicul meu s-ar cruci să știe că sunt oameni care strică bunătate de furca pentru obiecte pe care nici nu poți sta comod. Nu știu ce gândesc bunicii lui Brad Smith, artist în ale mobilierului care trăiește la o fermă în statul Pennsylvania, loc care l-a inspirat să introducă în creațiile sale obiecte vechi folosite la munca câmpului. Cel mai neobișnuit e un topor care are peste 100 de ani și pe care îl folosește să cioplească picioarele scaunelor nou create.

scaune din lemn cu furca

Să facă lucrări speciale din ceva banal e scopul principal al lui Brad. El își descrie lucrările ca făcând parte dintr-un stil post-agricol contemporan.

S-ar putea să-și placă: Scaune pe structura metalică – noi modele din portofoliu

Scaunul Pitchfork este centrul lucrărilor sale. Lemnul folosit este lemn de frasin, în combinație cu lemnul de cireș și de nuc. Pe lângă scaun, sunt lucrate și băncuțe, scaune de bar, măsuțe sau cuiere.

scaune din lemn cu furca

scaune din lemn cu furca

Acum, dacă vă uitați la ele și vă gândiți la cât sunt de comode, aflați că le-am arătat unui inginer care a concluzionat că acestea sunt scaune pentru soacre 🙂 . Arta și designul modern nu lucrează pentru comoditate, dacă ar fi așa, n-am avea papucii cu toc. Legat de utilitate, cu siguranță sunt gândite nu pentru o ședere îndelungată, nici pentru a sta comod să savurezi o cafea, o lectură bună sau un pahar de vin. Pentru comoditate, vă recomandăm piesele expuse în catalogul nostru de mobilă.

Prețurile la care se vând lucrările de artă ale lui Brad variază și pornesc de la 400 de dolari, ajungând către 900 de dolari. Nu e mult, dar nici puțin. Noi vă arătăm lucruri diferite că poate vă inspiră să recondiționați ceva sau să îi dați o nouă utilitate.

Să vă fie cu bucurie!

scaune din lemn cu furca

scaune din lemn cu furca

scaune din lemn cu furca
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Foarte interesante aceste scaune. In mod clar nu au fost concepute pentru a petrece mult timp pe ele. Bine punctat cu soacra 😀 . Lasand de-o parte comoditatea acestora, mie imi plac foarte mult. Cred ca cei care isi doresc astfel de piese le pot accesoriza cu pernute pentru un plus de confort, nu? Sau , pur si simplu, se pot bucura de ele ca obiecte de design interior.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.