Garsoniera fermecata

garsoniera masuta de cafea pe balcon

Am auzit de la multe persoane care locuiesc intr-o garsoniera ca au senzatia ca nimic nu se asorteaza, ca totul este inghesuit si ca nu au aer. Astfel multi dintre ei raman prizonieri ai spatiului mic, deoarece nu au curajul sa modifice nimic. Sfaturi privind organizarea unui spatiu mic putem gasi in mai toate articolele de specialitate.

Am mai discutat despre cum sa ne organizam spatiile mici sau despre idei privind amenajarea acestora. Doar ca pana atunci nu am gasit un model de garsoniera care sa ma fascineze si sa ma faca sa mi-o doresc. Ei bine, de astazi lucrurile s-au schimbat datorita suedezilor, bineinteles!

Garsoniera cu care va farmec azi are 26 de metri patrati si are un spirit modern, creativ si tanar. Patul inaltat ne lasa spatiu suficient pentru un mic dressing si loc de bicicleta.  Ingeniosa si nastrusnica aceasta garsoniera este dovada ca se poate trai foarte bine si in spatii mici si totul datorita bunei organizari.

Imi plac la nebunie: cuierul colorat din hol, locsorul de cafea de pe balcon si cufarul in care se ascunde o pisica.

garsoniera chic

masuta de cafea pe balcon

bucatarioara chic

hol chic

living room modern

dormitor scandinav

dressing room pentru barbati

baie de garsoniera

Am mai publicat articole despre mai multe spații mici amenajate isteț de proprietari care se preocupă să atingă sentimentul denumit de danezi Hygge.

Băile mici, dormitoarele cu paturi suprapuse, toate modularitățile care ușurează viața într-un spațiu restrâns au un ecou amplu și sunt interesante ca să ne facem viața mai ușoară, fără a investi foarte mult.

garsoniera
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ingenios si IKEA :)) In orice caz, multi am putea invata din pozele de mai sus, chiar si pentru apartamentele mai maricele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.