Grinda de lemn pentru semineu

lemn masiv

In incercarea de a traduce din engleza unii termeni care nu ne apartin istoric am ajuns sa denumesc ceea ce poarta denumirea de Fireplace Mantel – grinda de lemn pentru semineu.

Șemineul in forma lui cunoscuta azi este compus din vatra de ardere, coșul de fum cu camera de aer, bordura decorativa de deasupra picioarelor ce încadrează vatra, suprastructura decorativa pentru îmbrăcarea coșului, gurile de aer pentru încălzire.

lemn masiv

Pentru partea decorativa, stilul rustic recomanda o grinda superioara din lemn masiv, solid, impresionant atat prin forma, care este clasica, ci prin calitatea lemnului folosit. Variantele de lemn cu fibra in doua sau mai multe culori sunt preferate. Cei care aleg si prelucrează lemnul pentru grinda, sunt un fel de artiști mineri, care caută in trunchiul unui copac, după semnele exterioare, minunea ce va face dintr-un șemineu o capodopera.

Dintre ideile pe care le-am găsit, unele merita ceva mai multa atenție, poate veți descoperi perspective ce nu v-au traversat gândurile până acum cum să arate grinda de lemn pentru șemineu.

lemn masiv
grinda de lemn pentru semineu
grinda de lemn pentru semineu
lemn masiv
blat de lemn masiv pentru semineu
semineu
semineu clasic
vatra semineului

Cu drag, de cald si vin fiert cu scorțișoară.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Grinda de lemn pentru semineu 13
vatra semineului
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →