Hambar transformat. Chic și eco

hambar chic si eco

Nici nu știu cum să încep articolul acesta, însă când am văzut această casă provenită dintr-un hambar transformat m-am emoționat foarte tare, seamănă izbitor cu casa pe care o visam când eram doar un copil cu vise mari.

O visam să fie a mea, știți voi pentru atunci când voi crește mare și voi fi serioasa. Haha.  Ei, ceva mai serioasă am devenit, la casă încă mai visez. Mă bucur atât de mult pentru familia Vestey și pentru diminețile lor perfecte în casa visurilor. Ea, ” The one”, este situată în Oxfordshire, și este una dintr-un milion, veche și cu un aspect estetic nedeteriorat. Ca să poți reabilita o veche fermă și să o transformi într-o astfel de locuință, îți trebuie ochi pentru locuri magice și abilitatea de a le reda viața. Astfel de locuri sunt ca o pânză albă frumoasă pe care poți să-ti pictezi toate fanteziile. Hai să vedem cum le-au pictat ale lor.

hambar transformat chic si eco

Living room

Ei au umplut casa cu un amestec de mobilier vechi și nou. Ecoul designului vechi răsună tare prin grinzile de lemn suspendate. Tapițeriile sunt recondiționate și retapițate cu material ușor, un bumbac beligian, iar pernele decorative de catifea dau accentul acela mult dorit. Lucrările de artă sunt capturile lui Jo, fotograful familiei. 

loving room in hambar transformat

living room hambar transformat

Bucătăria

Cuplul, adept al sistemelor eco au instalat imediat un sistem de încălzire la sol – sursă din grădină și a au obținut căldură prin folie UV, care întreține și ferestrele uriașe ale hambarului.  ” N-am vrut ceva de ce să genereze  căldură zi și noapte, de aceea ne-am axat pe sistemele de încălzire ecologice „. Designul bucătăriei este atât de simplu și curat, încât doar prin mâncare obții suplimentar decorarea cu accesoriile care definesc spațiul.

bucataria din hambar transformat

Spațiul de lucru

Biroul lui Jo a devenit și biroul celor mici. Așa că peretele din fața biroul găzduiește desenele copiilor, temele lor și ilustrațiile lui Jo pentru prima ei carte. Un design creativ, simplu, unde imaginația devine accesoriul principal.

spatiu de lucru intr-un hambar

Dormitor

Perfect! Bârne nefinisate, curat, design minimalist, câteva lucrări de artă plasate la locul potrivit, uși din lemn vechi neșlefuit. Chiar perfect.

dormitor in hambar

Camera Copiilor

Cu un start așa bun, precum restul acestui hambar transformat, camera copiilor a fost floare la ureche, Jo și Steve au reușit să creeze o cameră în design vintage chic. Pereții cenușii, podelele  de stejar, vasele  de marmură și canapeaua din catifea creează un spațiu potrivit pentru copii de 12, respectiv 9 ani. 

camera copiilor in stil vintage

camera copiilor vintage - hambar transformat

Azi cu siguranță voi purta emoție în gând. Sper că v-am dat și vouă puțin. Pe data viitoare.

Călin a scris anterior despre hambare în articolele – Hambar construit din lemn cu funcții multiple si Amenajarile interioare ale unui hambar: Baia

Catalog de mobila din stejar Mobel Amadeus
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.