Holuri simple din lemn masiv

mobila de hol www.wharfside.co.uk mobila de hol din lemn de castan

Categoriile de mobilier la care facem referire în mod general sunt departajate pe bucătării, living, dormitor și eventual baie. Holurile, fie sunt neglijate fie sunt menționate într-o gamă restrânsă, în general axate pe funcționalitățile de bază, cuier, dulap de pantofi sau bancuță, însă consider că e nedrept să trecem cu vederea primul spațiu cu care luam contact atunci când intrâm în casă. Ideea de holuri simple înseamnă calitate excepțională pentru materialele folosite și forme ingenios alese cu o simplitate dezarmantă.

mobila de hol
set de hol din stejar

Impactul vizual al holului de intrare, chiar dacă e vorba de case, iar la apartamente cu atât mai mult, este cartea de vizită care ne reprezintă pentru impresia generală de amenajare a întregului imobil. Ergonomia este prima caracteristică care trebuie luată în calcul, dar nu mai puțin importante sunt calitatea și factorul estetic al setului de care realmente ne folosim când intrăm și când ieșim din casă.

mobila de hol
www.homemodish.com set de hol cu grinda din lemn vechi

Nu cred că ceea ce zice lumea este important, nu ne amenajăm casa pentru ca alții să se bucure de ceea ce deținem, vreau să pun aici accent pe sentimentul de ACASĂ pe care NOI îl simțim în casa noastră. Accesoriile de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care le purtăm au nevoie de spațiu specific de păstrare, alături de celelalte mărunțișuri NE-IMPORTANTE, dar indispensabile care ne însoțesc când ieșim din casă sau când revenim și le … împrăștiem realmente peste tot în spațiul de locuit.

Ideea de holuri simple nu se referă doar la design si culoare ci mai ales la practicabilitatea lor, la folosirea caracteristicilor și elementelor cu care sunt accesorizate.

Telefoane, chei, hârtii, facturi, agende, poșete, plase de cumpărături ( vă rog nu zâmbiți, nu cred că este cineva care nu astrâns o ladă de pungi și sacoșe de cumpărături din supermarket) toate au nevoie de un loc destinat a le găzdui, și care odată ”parcate”, printr-un obicei care se dorește a defini o persoană ordonată … Mi-aș dori și eu, dar să știți că mă străduiesc.

idei pentru holuri simple
www.novisti.com set din stejar natur

Nu sunt produse fabricate de noi, doar idei preluate de pe site-uri din lumea largă, însă mă folosesc de imagini pentru a sugera, pentru a vă inspira să acordați atenție acestui spațiu din locuința dumneavoastră și să realizați că opțiunile sunt cu adevărat vaste, ține doar de propria alegere și intenție. Să vă inspire îmi doresc, să le realizați … dacă deja nu ați făcut-o … mi-aș dori să fie folosind materiale de calitate, lemnul masiv este cu siguranță prima opțiune pe care v-o recomand.

idei pentru holuri simple
www.wharfside.co.uk mobila de hol din lemn de castan
idei pentru holuri simple
homedesigns.today – mobila de hol cu zabrele

Periodic revin și scriu despre holuri simple sau complexe, mai ales după ce întâlnesc câte un exemplu negativ.

Am mai scris :

Cu drag, de bun gust.

mobila de hol
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.