Idei de scări interioare din lemn

scari interioare

Cred că toate modelele de scări interioare care apar în imaginile de mai jos sunt o galerie de hrănit mintea și imaginația pentru cei care au în vedere o astfel de realizare. Simt că România se află la un punct de cotitură, reprezentat de apariția proiectelor ce pot dăinui. După 25 de ani de reîntoarcere la capitalism, timp în care s-a tot admirat și regretat pierderea unor valori provenite din timpuri interbelice, parcă acum se îndreaptă lumea spre ctitoriri ce au șanse să treacă bariera timpului din nou.

Scări interioare realizate de prietenii mei, Tibi și Feri, la o lucrare din zona Baia Mare.

Scari interioare artizanale, manufacturate

Cred că acești 25 de ani scurși au fost ani de consum, de exploatare a resturilor rămase după anii comunismului, iar după ce totul a fost transformat în ruine, cu scopul de a extrage seva banilor din realizările mărețe dar lipsite de substrat de respect, am rămas cu o serie de ruine și câteva, puține, valori ce preced timpurile de dinainte de Gheorghiu Dej. Nu simt că în perioada PCR s-a mai ocupat cineva să construiască frumusețe durabilă, poate doar construcțiile și decorațiunile rămase de la clasa burgheza demolată de comuniști să mai reprezinte ceva, așa cum sunt casele vechi ce se tot revendică pe tot cuprinsul țării.

Citește și despre scări pliabile, care se împătură!

Proaspăt îmbogățiții post-decembriști ( ne raportăm tot la momentul 89, chiar dacă a trecut un sfert de veac) nu par să aibă sisteme de valori și cultură generală capabilă să producă rezultate notabile estetice și durabile. Acum, în 2016 am sentimentul că ceva se schimbă, odată cu apunerea unei majorități cu mentalitate identică cu cea de dinainte de 89 și sper ca valorile ce se vor promova de acum înainte să omită perioada comunista, să se lege de ceva frumos din trecutul nostru și să reînceapă clădirea unei identități proprii, reale. Meșteri să facă frumos avem, astfel de scări interioare, construcții și design putem produce, am și făcut-o de multe ori peste hotare.

Poate resetăm totul și ne reinventăm cu idei despre și cu scări interioare, văzute altfel, cu ideea de concept central – Scari din lemn pentru un interior armonios

Cu drag, de frumos.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Idei de scări interioare din lemn 36
scari interioare
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Sunt interesat de o scara aproape similara cu cea din articol.Aștept cu interes un mesaj de la dumneavoastră.

  • buna ziua,
   din pacate nu producem scari iar articolul este cu titlu informativ.
   va trebui sa gasiti un mester local pentru astfel de lucrari, pentru ca e nevoie si de montaj

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.