Imagini frumoase cu masa Britain pe prispa conacului Maldăr

conacul Maldar zi insorita

Ne onorează alegerea familiei Vasilescu pentru mesele de pe terasa restaurantului din curtea conacului Maldăr. Cine se ocupă de prezența online o face foarte frumos, prin imagini foarte sugestive, despre ambianța și farmecul boieresc de odinioară. Știu că locația beneficiază de aprecierea tuturor celor ce i-au călcat pragul, iar gazdele contribuie personal la organizarea unor evenimente speciale, eu am apreciat seara de tango în mod deosebit.

imagini ale conacului Maldar
prispa restaurantului de la conacul Maldar

Familia Vasilescu a investit suflet, pentru a se bucura de o realizare ce este de fapt materializarea propriilor opțiuni în petrecerea timpului liber. Mi-aduc aminte o fraza, spusa de d-l Vasilescu – ” Mi-ar place să ne putem rupe timp, pentru a ne relaxa noi, aici, să ne bucurăm de tihna conacului” . Prin aprecierea ca consumatori ai propriei viziuni despre turism, familia Vasilescu face cel mai puternic marketing. Una e să promovezi turismul prin atragerea ”clienților” folosind metode clasice de publicitate, alta este să creezi o atmosferă, să o îndrăgești și să participi direct la ceea ce are locația de oferit, propria apreciere crează dorința de a te bucura și tu de tot ce are frumos de oferit conacul Maldăr.

imagini ale conacului Maldar
zi insorita
imagini ale conacului Maldar
vedere din curte
imagini ale conacului Maldar
restaurantul conacului Maldar
imagini ale conacului Maldar
Masa Britain patrata – pe prispa conacului Maldar
imagini ale conacului Maldar
Conacul Maldar – Măldărești, lângă Horezu, Vâlcea

Mesele și scaunele de pe prispă sunt cele de aici – Set compus din masa Britain și scaunul Dijon cu finisajul mesei prezentat în articolul – Masa Britain pătrată și dreptunghiulară și scaunul finisat negru mat.

Cu drag, de vremuri rupte din agitația cotidiană.

Mai multe detalii – Scaun din stejar masiv – model Dijon

conacul Maldar
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Multumesc,daca se poate produce,id-ul meu este urmatorul ” ispasiulian@yahoo.com„,as dorii sa ma adaug,un corp in partea superioara,iar altul in partea inferioara…(o codita,jos,tot cu suport pentru carti si inca ceva deasupra,tot indoit,cu suport pentru carti pe mijloc)asadar,ar arata precum Cheia Sol…

  2. #2 Comentariu nou

    Acesta este unul din visurile mele…o biblioteca in forma de Cheia Sol…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.