Masa fixă Kraken cu blat din lemn masiv de stejar

masa fixa din lemn masiv detalii de pe dosul blatului – se observă șanțurile de detensionare a fibrei stejarului

Am prezentat anterior această piesă ca și una dintre cele mai apreciate pe piața externă și tot odată o alegere pentru mesele de consiliu cu adevărat impresionante.

Clienții care aleg blatul masiv, integral, pe toată suprafața, fără bordură, doresc să impresioneze și în același timp să arate prin stejar determinarea cu care abordează situațiile de afaceri. Toate comenzile în acest gen constructiv pentru masa din stejar Kraken au fost lansate de către firme mari, iar destinația finală a mesei este ca piesă centrală. Nu înțeleg la această masă, la care s-a dorit și îmbrăcarea picioarelor metalice în lemn, care îi este destinația finală, deoarece a fost cerută cu h=90 cm, ceea ce depășește ergonomia folosirii unui scaun clasic. Fie se va opta pentru scaune tip bar, mai înalte, dar cu siguranță că cei ce vor ocupa loc la această masă vor avea o atitudine focusată.

masa fixa kraken din lemn masiv
Masa fixa cu blat cu bordura neregulata

Finisajul preferat pentru acest tip constructiv de masa Kraken este cel natur, cu fibra periată, cu modificări minime asupra lemnului, pentru că se dorește ca estetica și impactul major să fie conferit de lemn, de stejar, prin masivitatea și eleganța firească a fibrei de lemn nobil.

masa fixa Kraken din lemn masiv
detalii de pe dosul blatului – se observă șanțurile de detensionare a fibrei stejarului
masa fixa Kraken din lemn masiv
detaliu bordurii blatului de masă

Cu drag, de stejar masiv.

masa fixa din lemn masiv
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  o adevarata arta

 2. #2 Comentariu nou

  Buna ziua, Va urmaresc blogul de ceva timp si sunt impresionata de piesele de mobilier realizate, dar si de povestile tesute in jurul lor. Faceti lucruri f frumoase! Puteti va rog sa-mi spuneti daca se poate face blat de masa cu grosime- reala sau aparenta- de 8 cm?

  • #3 Comentariu nou

   Cel mai gros blat pe care il producem este cel de 5,6 cm, aparent, cu bordura dublata, de pe mesele Kraken sau Britain. Grosimea in rest este de 28 mm.
   Din pacate nu putem fabrica piese unicate la comanda.
   Suntem axati doar pe productia serie pentru export, iar in Romania putem furniza dintre aceste piese de mobilier pe care le avem deja in lucru.

   Dimensiuni standard de blat sunt 200, 220, 240 cu latimea de 100 cm.

   Multumim de aprecieri si pentru ca ne cititi.

 3. Buna ziua! Imi puteti spune va rog frumos care este pretul acestei mese si daca i se poate da lemnului o tenta gri-albicioasa pastrand in continuare vizibile fibrele? imi puteti trimite raspunsul la nunta@dariaspecial.ro.

  Va multumesc frumos!

 4. #5 Comentariu nou

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti un pret pentru aceasta masa, dimensiunea de 200cm, grosime 4-5 cm.
  Adresa marius.gava84@gmail.com
  Multumesc

 5. #6 Comentariu nou

  Buna ziua
  As dori sa-mi spuneti cat costa aceasta masa la lungimea de 220 si latime 100 fara bordura, marginile drepte, cu picioarele din lemn si finisajul natur ( un lac semimat ).Care ar fi termenul de executie si costul de livrare?

  Multumesc
  Lucian B.

 6. #7 Comentariu nou

  Buna m-a scuzați ca va deranjez m-a interesează masa ce dimensiuni are și dacă faceți picioarele separat va multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.