Imbraca-ti casa de la Zara Home

design interior si exterior Zara living room Zara Home

Cand ne imbracam, cu siguranta nu dam cu zarul! De ce sa nu facem la fel si cand vine vorba sa ne imbracam propria casa? Unul dintrei cei mai mari retaileri de pe piata, Zara, a simtit nevoia noastra de a ne imbraca casa la fel de frumos precum outfit-urile pe care ne le purtam si pentru asta a creat Zara Home.

Zara merge pe principiul ca pamantul este spatiul nostru stramosesc si de aceea il venereaza prin creatiile Home in cel mai chic mod.

Pentru sezonul primavara-vara 2013, Zara merge in directia naturii, extrem de luminoase si calde, intocmai precum atmosfera pe care ne-o va dedica vara ce va veni. Haideti sa vedem ce ne-au pregatit!

zara home 2013
zara 2013

Nu știu de unde și când a fost publicată această colecție, este evident că oferta lor se schimbă. Merită urmăriți, sunt firme gigant care se concentrează pe segmente de consumatori cărora le studiază gusturile. Remarc cu încântare că lemnul masiv revine, că este inclus în amenajarile Zara Home. Am încercat să accesez site-ul celor de la Restorațion Hardware și am aflat că este dedicat doar spațiului american. Știu că lemnul are un rol central, imaginile lor sunt senzaționale și le văd doar răsfoind cataloage tipărite ori prin menționări online din pagini europene.

colectia Zara Home vara 2013
zara  2013

Ma bucur să regăsesc masa rotundă cu picior alb în colecțiile lor, noi producem o astfel de masă de peste 25 de ani și se pare că modelul este încă apreciat.

living room Zara Home
Zara 2013
Zara budoar 2013
Zara home 2013
Zara Home pentru copii
Zara home 2013
Zara Home pentru exterior
Zara 2013
zara home
Zara 2013
zara home_2013
Zara 2013

Sursa foto

design interior si exterior Zara
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Si pentru Baia Mare, unde gasim cel mai apropiat Zara? La Cluj este?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.