Cameră decorată pentru un băiețel de 7 ani

camera baiat

Urmează multe schimbări în viața noastră, fiecare cameră decorată a noului apartament trebuie imaginată separat și apoi în ansamblu pentru integrarea în stilul locuinței. Pentru mine garajul este vital, dacă aș putea cred ca aș îngrămădi în el cât într-o hală, scule, rafturi, banc de lucru, spații de depozitare.

Pentru spațiul de locuit e mai greu, nu merge doar partea utilă, practică, e nevoie de estetică.

Mai întâi mă gândesc la camera lui Tudor, parcă e mai ușor, am senzația ca dificultatea crește pentru celelalte spații așa că încep cu camera lui. El ar vrea DisneyLand-ul tot in 13 mp, noi credem că e important și spațiul de joacă, dar și măsuța de scris/colorat/desenat/meșterit.

pat etajat in cameră decorată

 Am găsit pe HGTV.com o variantă de amenajare care m-s prins. E suficient de aerisită, pregătită pentru doi copii, tema retro/vintage parcă reînvie puțin din aerul copilăriei mele ( Adriana tot râde de mine și mă întreabă unde pun carpeta cu răpirea din serai) , iar exceptând spațiile de depozitare, cred că doar mici adăugiri ar mai fi nevoie. Pentru Tudor, herghelia de jucării necesită spațiu generos de depozitare, iar trenulețele – 5 până acum la număr – au nevoie de loc, nu glumă. La piața de vechituri am găsit eu duminică ultimul, o plasă burtoasă cu tot felul de șine și vagoane, care m-a cucerit prin faptul că locomotiva este cu baterii și merge cu o viteză remarcabilă. Deh, avem voie și noi să ne jucăm, nu? Diferența între băieți și bărbați este doar prețul jucăriilor, am citit undeva.

Imi place tonul natural al decorațiunilor, linia de lemn natur combinată cu crem pentru mobilier și verdele ca tușă de culoare. Spațiul denotă înclinație spre natură, lipsa ostentativității fiind definitorie. Simplu, ca pentru un copil, oricum în timp, el nu va reține din copilărie dacă a pășit pe marmură sau gresie, alte aspecte sunt importante la vârta lor.

loc de odihna
spațiu ascuns în patul etajat

lemn, țesături materiale vesele
cameră decorată
cameră decorată si jucarii
camera de copii
cameră decorată pentru copii
cameră decorată unde verdele predomină
cameră decorată

 Cu drag, de zâmbet  de copil.

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Interesant. Tre sa vad si eu acasa cati mp are camera mai mica. Tot asa etajat ne-am gandit si noi la camera copilului.

  2. #2 Comentariu nou

    Super Esti plin de talent. Bravo. Asteptam noi creatii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.