Implantodent – Amenajare interioara pentru birou etnic elegant

Dobrogea, Constanța - Tomisul lui Ovidiu sunt diametral opuse Maramureșului din punct de vedere geografic, și totuși livrăm des acolo

birou directorial Implantodent

Deseori, așa cum s-a întâmplat la Implantodent, avem o succesiune atât de fericită a interacțiunii cu beneficiarul final. Medicul Taner Chemal este înainte de toate un om deosebit, conectat la realitate, ferm în decizii, deschis la sugestii pe domeniul unde nu are experiență directă și elegant în exprimare și abordare. Competențele medicale excepționale în domeniul său nu l-au ridicat pe un piedestal și a preferat să se ocupe singur de selecția mobilierului din biroul său.

birou directorial Implantodent
birou clasic cu caracter etnic

Alegerile cu gust, în culori clasice s-au concretizat astfel – Birou Bergen, Masuța de cafea, 2 turnuri din setul de living, un dulap la comanda pentru haine și o măsuță consolă de perete. Totul din stejar masiv, finisat French Antik. Pentru că de la Baia Mare la Constanța-Ovidiu nu e doar un pas și drumurile sunt așa cum sunt, am ajuns la Implantodent pe la 2-3 a.m. Cineva ne-a deschis, la ora aceea târzie, am despachetat din carton piesele de mobilier și le-am montat în pozițiile aproximative.

Pentru comenzi complexe, care includ mai multe piese standard, avem deschiderea firească să producem la comandă și piese atipice, pentru a completa aranjamentul. Raportul trebuie să fie totuși decent, iar înțelegerea pentru a găsi soluții, necesară de ambele părți. Putem deriva corpuri din forme deja aflate în producție sau construi piese aparte, folosind elemente standard, însă profilul nostru nu se concentrează pe mobila la comandă.

Sunt rare ocaziile când facem livrări directe, însă concursul de împrejurări dinainte de Crăciunul 2017 au făcut să trebuiască un hei-rup pentru a ne respecta termenele de livrare angajate.

Am rămas surprins câteva săptămâni mai târziu când domnul doctor a publicat la încheierea lucrărilor, pe Facebook, mulțumiri separat pentru cei care au contribuit la amenajarea clinicii Implantodentclinica stomatologica. A menționat individual și cu specificarea părții de care s-a ocupat firmele sau persoanele care ( nu pe gratis) au participat la construcția sau amenajarea clinicii de pe malul Lacului Siutghiol. Foarte neobișnuit acest fapt, ne-a umplut sufletul de mândrie și încântare și eforturile suplimentare pentru buna îndeplinire au părut pe deplin răsplătite.

Comunicarea cu d-l Chemal a fost fără cusur, dovada faptului că este o persoană ce se apleacă asupra unor detalii și caută să le înțeleagă. Am propus variante, soluții diferite și s-a decis repede, ascultând argumentele. Sunt fericit că stejarul masiv, mobila fabricată din acest material nobil, cerne prin preferințe numărul celor care ne solicită oferte. Majoritatea celor care se apropie de stejar sunt oameni citiți, culți, modești ca exprimare și exigenți cu ei înșiși. Pretind calitate, respectarea termenelor, dar vorbesc cumpătat și nu emit pretenții neavizate. Lucrez într-un domeniu frumos, cu oameni buni, cu liniște-n suflet.

birou directorial Implantodent
Medicul Taner Chemal

Și noi, și ei. Mulțumim Implantodent și medicului Taner Chemal, pentru încredere.

Update 2020 – Odihnește-te în pace om bun. Încă nu cred.

Update 2021 – am livrat din nou în zonă – Mesele din stejar de la Constanța

birou directorial Implantodent
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.