Jucării din lemn ”Made in Romania”

jucării din lemn

jucării din lemnNu e o noutate, nici știre de ”rupt gura târgului” dar pentru mine este o bucurie să pot prezenta așa ceva, jucării din lemn fabricate în Romania. Ne ținem cumva mai cu moț ca restul Europei, mai purtați pe la școli, mai luminați cumva într-ale minții, știm ca unii dintre noi, și nu puțini, ne reprezintă cu real succes, însă unul ne-mediatizat, ca urmare a unei educații sănătoase și a unei școliri mai bune.

Jucăriile de care vă spuneam sunt destinate dezvoltării unor abilități practice atât de logică cât și de dexteritate. Cu toate că destinația este pentru copii, am convingerea că mulți adulți ar găsi dificilă rezolvarea problemei de logică. Vreau și încerc pe această cale, să atrag cumva atenția privitor la educația copiilor într-un mod ce dezvoltă și antrenează abilități care nu au de a face deloc cu rutinele TV sau jocurile insipide și incolore ce au invadat piața.

Update 2018 – Nicolae Rosioru produce sub numele Quercus jucării fabuloase.

Nu am nici o legătură cu producătorul acestor jucării, articolul de față reprezintă pur și simplu propria mea apreciere pentru produsele lor. Parintele decide ce și cum învață copilul său, înspre ce îl ghidează și căt de mult timp acordă creșterii unei minți deschise. Mâncare și somn le oferim, dar educație?

Producător : Deico Games

jucării din lemn

jucării din lemn

jucării din lemn

jucării din lemn

Cu drag, pentru copii isteți.

jucării din lemn
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua

  prietenul tau Virgil este dispus sa construiasca un astfel de gazebo si in alta parte?
  Cu aceleasi „dotari” -cuptor de paine, multifunctional, afumatoare?

  Multumesc
  Rodica

 2. #3 Comentariu nou

  Daca tot promovati producatorii autohtoni de jucarii din lemn cu siguranta articolul de mai jos e de interes.
  http:// mamisicopilul.blogspot.ro/2015/05/copilarie-fericita. html

  • #4 Comentariu nou

   Poate m-am facut gresit inteles si confundati promovarea gratuita cu un cos la care aruncam orice vrem. Nu sa imi trantiti un link catre site-ul dumneavoastra inseamna sa va ajut la promovare. Regret demersurile de acest fel facute de cei care nu respecta mediul online.

   • #5 Comentariu nou

    Salut,
    In articol promovati un producator de jucarii din lemn. Asta am incercat sa fac si eu, deoarece consider ca oamenii aceia merita promovati. Ati cautat de curiozitate online ceva jucarii facute de ei ca sa vezi cum arata?
    Si nu, nu este site-ul meu. Doar acolo am gasit singurul articol online despre acel producator.
    Respect mediul online. Nu am facut trimitere catre o firma de rulmenti, ci catre un blog care a scris despre un producator de jucarii din lemn.
    PS: Multumesc ca ati publicat comentariul meu, chiar daca ati anulat link-ul.

    • #6 Comentariu nou

     Blogul acesta este un demers care nu beneficiaza de nici o sustinere comerciala prin reclame pentru continutul sau.
     Daca tot publicam sau promovam pe gratis demersurile de antreprenoriat ale unor mici producatori este important ca acest lucru sa fie facut intr-un cadru controlat.
     Inteleg ca dumneavoastra ati dorit sa faceti un bine, insa altii considera ca daca beneficiaza de libertate de exprimare, se pot folosi de ea abuziv.

     • #7 Comentariu nou

      Ok, am inteles, si sper sa ma credeti ca nu am nici un interes in promovarea acelei firme. Doar ca am ajuns sa-i cunosc si mi-a placut ce am vazut si sunt multumit de ce am cumparat si cum s-au comportat in timp.
      Poate in viitor va veti interesa despre ei si veti scrie un articol independent, care sa nu ‘miroasa’ a publicitate mascata 🙂
      O seara buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.