Jucării din lemn marca Lanka Kade

jucarii din lemn Set Lanka Kade din lemn pictat Arca lui Noe

Pentru această primăvară, Lanka Kade este numele ce a captat atenția, iar jucăriile produse sub acest brand îi fascinează pe copii preșcolari.

Englezii organizează târguri de primăvară, cu o varietate mare de produse, de la accesorii pentru decorarea locuinței și până la cadouri, jucării din lemn și alte mărunțișuri. Am citit cu bucurie ca trendul din domeniul jucăriilor se reîntoarce la cele fabricate din lemn, cu soluții ingenioase pentru dezvoltarea abilităților celor mici.

Jucării din lemn Lanka Kade

Un articol anterior, despre educație și parcursul până la designul mobilei, toate strâns legate de lemn, a explicat că logica și structura gândirii copiilor vor influența adultul în devenire, prin formarea corectă. Suntem părinți, cei mai mulți dintre noi, și cred că împărtășim aceeași bulversare față de schimbările din sistemul actual de educație. Nu mi se pare că mai înțeleg nimic, grădinița scoate copii care nu se pot încălța singuri, dar care știu să citească, părinții sunt atât de grăbiți încât suplinesc în loc să învețe copilul chestii elementare, educatoarele și profesorii pun preț pe dotările facilităților de educație mai mult decât pe predarea în sine.

Poate vă plac jucăriile de mai jos, poate călătoriți și vă întâlniți cu ele, sper să vă aduceți aminte despre ele din articolul de față și dacă vă dă mâna, atunci renunțați la Pokemon și Bakugan și dați-le copiilor ceva mai normal să se joace.

Jucării din lemn Lanka Kade

Jucării din lemn Lanka Kade

Jucării din lemn
Jucării din lemn Lanka Kade
Jucării din lemn Lanka Kade
Jucării din lemn Lanka Kade

Jucării din lemn Lanka Kade

Jucării din lemn Lanka Kade

Jucării din lemn Lanka Kade

Jucării din lemn Lanka Kade

Urmăresc cu mare atenție parcursul educației din țările nordice, acolo unde se renunță la memorarea automată a unor fascicole de text. Se dorește foarte mult ca inteligența emoțională și dezvoltarea imaginației plus capacitățile de a găsi soluții prin înțelegerea fenomenelor să predomine ca metode de învățare. Nu putem concura roboții la productivitate, iar revoluția industrială a luat sfârșit, azi ne concentrăm pe generațiile X, Z

Citește în engleză catalogarea generațiilor – X, Y, Z și cei care urmează

Cu drag, de mic și mare.

jucarii din lemn
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    buna ziua
    as dori sa stiu cat costa arca lui noe si unde o pot gasi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.