Scaune din lemn de fag pe stoc

scaun din fag natur scaun natur

Am primit de la prietenul meu fabricant de scaune, o informație care mă gândesc că ar putea fi utilă, despre repere pentru scaune din lemn de fag aflate în stoc. Are pe stoc, 40 de scaune, din lemn de fag, natur, nefinisate, dintr-un lot fabricat pentru export în Rusia. Scaunul costă 24 de EUR, poate fi finisat la alegere în orice culoare și are următoarele dimensiuni : H =89, la nivelul spătarului, șezutul 38 de cm în față și adâncime 34 cm, iar înălțimea șezutului de 46,5 cm.

scaune din lemn de fag
scaune din lemn de fag pe stoc

Cred că poate fi folosit pentru o amenajare de grădiniță, deși greutatea nu e cea mai mică, sau pentru o sală de cursuri. La cerere se mai pot confecționa pernițe pentru șezut din material umplut cu burete. Dacă este cineva interesat, poate să-mi scrie pe adresa calin@stejarmasiv.ro. Poate ajung aceste repere ansamblate și echipeaza undeva o sala de mese sau de întâlniri.

Industria noastră are de-a face mult cu astfel de capete de stoc, produse care și-au pierdut destinația. Cea mai de succes scriere a mea pe acest subiect a fost despre Laite din lemn de brad, producătorul respectiv a epuizat stocul de 14 buc în mai puțin de 6 luni. Azi primesc în continuare cereri și nu le mai pot oferi soluție.

scaune din lemn de fag
scaune din lemn de fag pe stoc – nefinisate
scaune din lemn de fag
scaune din lemn de fag pe stoc – nefinisate

În aceeași categorie am mai scris despre scaunul Europa, scaune din lemn de fag, la fel. Mă și mir cine îl mai comandă azi, când alternativele de modele de scaune sunt complet diferite structural ca și forme și aspect. Mi-am găsit un răspuns parțial prin explicația că încă sunt săli de mese, la restaurante sau săli de nunți mobilate de peste 20 de ani cu acest tip de scaun și vor să înlocuiască o mică parte dintre ele. Restul sunt ok, funcționale și rezistă în continuare unui trafic intens.

Ce altceva mai poți cere unui scaun bun?

scaun din fag natur
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou
 2. Salutare
  Posteaza oferta pe fordaq!
  Cu stima,
  Florin Niculescu
  +40-758-041021 portat RDS
  +40-733-977149
  email:florin.niculescu@fordaq.com
  office@forestry.ro
  http://www.fordaq.com
  skype:florin.niculescu.fordaq

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.