La Mulți Ani pentru 2014 !

aranjament festiv pahare din sticlă

Am avut parte de o vacanță prelungită, cu sărbători frumoase și familia aproape. Ca să citez o cugetare, cu referire la sentimentul românesc de sărbători aș face referire la timp petrecut ca-n maxima Good Food, Good Friends, Good Times. Sper ca noul an 2014 să fie cel putin la fel de bun pentru noi, pe cât a fost de bun 2013, fapt pe care vi-l doresc din suflet și vouă.

S-aveți parte de sănătate, liniște, bucurii și putere de muncă.

aranjament festiv 2014
pahare din sticlă

Bani nu urez, banii sunt ceva adiacent celor menționate mai înainte, vin singuri când ceea ce facem ne place și răsplătesc în mod firesc munca cinstită. Vom trece imediat în al 3-lea an de publicare a găndurilor de apreciere pentru lemn, după aproape doi ani frumoși și plini de reușite. Am crescut, datorită vouă, constant. Anul acesta ne-am propus să arătăm celor ce apreciază lemnul mai mult din partea de bricolaj, idei și ponturi de prelucrare a lemnului, cu imagini direct din producție, atât de la noi cât și de la prietenii și partenerii noștri. Legăturile online create au evoluat de la stadiul protocolar la relații de prietenie. Suntem mulți în țara asta cei ce prelucrăm lemnul cu drag, cu aplecare către un produs finit de calitate, la un preț corect. Fiecare client ne-a devenit și prieten, am încercat evitarea barierei protocolare a comercialului, ne-am dorit întotdeauna ce dincolo de achiziție să existe și mulțumire sufletească. Fiecare obiect unicat, creat din lemn masiv, are povestea lui. Am să rog și voi aprecia ca fiecare dintre cei ce au achiziționat o piesă de mobila de lemn masiv să ne trimită imagini și comentarii referitoare la experiența sa. Nu suntem perfecți, nici nu pretindem, avem parte și de critici, deși uneori meritate, dar ne dorim să fie cât mai rare. Cu siguranță nu vom putea mulțumi pe oricine, dar ne bucurăm nespus când constatăm că reușim într-o măsură destul de mare.

Vreau să mai prezentăm lemnul din punct de vedere al turismului din România și aici mă refer la obiective istorice și de patrimoniu, ce merită vizitate, care fac referire la construcții, opere sau puncte de interes cu referință la lemn. Am rămas restant cu vreo 4-5 idei pe care intenționez să le prezint cât de curănd.

Pentru Noul An vă mulțumesc, vă respect și vă doresc tot binele din lume!

citate celebre
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.