Laite sau banci de hol din lemn vechi de brad

banca din lemn Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc

Laite din lemn de brad – producator din Arad.

Am primit de la un partener imaginile de mai jos, privitoare la o bancă tradițională, fabricată din lemn de brad vechi, recuperat din construcții demolate, care are o textură aparte, fiind foarte apreciat de cunoscătorii genului. Băncile sunt nefinisate și cred că o culoare natur, eventual un ulei de in sicativat s-ar preta cel mai bine pentru acest gen de mobilier.

UPDATE 2017 – Acest articol se referă la un produs care nu mai poate fi livrat. Au fost vandute in Romania toate bucatile, inca din cursul anului 2014. Producatorul poate onora doar comenzi de volume mari, nu comenzi individuale.

UPDATE 2020 – Găsiți referințe pentru a comanda o laiță din lemn în articolul – Laiță din lemn – bancă cu spațiu de depozitare tradițională

banca din lemn
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc

Amenajarea în care banca ar produce cel mai bun efect trebuie să conțină elemente populare, eventual alte piese vechi, fabricate în același gen, românesc autentic. Un restaurant sau un conac s-ar bucura cu siguranță de aceste piese. Spațiul de depozitare din șezutul băncii este extrem de util și încăpător.

La noi în Maramureș li se spune laițe, cei care ați fost atrași de turismul rural cu siguranță ați întâlnit acest mobilier în pensiunile tradiționale românești.

Dimensiunile sunt cele de mai jos și sunt disponibile 16 bucăți. Pentru informații sau comandă fermă puteți să-mi scrieți pe adresa calin@stejarmasiv.ro. M-aș bucura dacă acest anunț ar produce efecte, mai ales că prețul este unul absolut decent. Eu am să intermediez contactul direct cu producătorul. Se pot comanda toate sau doar câte una, deși setul de laite, ar face o impresie grozavă de design într-o amenajare completă.

Vă rog să nu criticați calitatea imaginilor, sunt direct din fabrică.

Lungime totală :   1355 mm

Interior : 1130 mm

Lățime totală :   385 mm

Interior : 360 mm

Înălțime totală : 895 mm

Șezut : 485 mm

Grosime picioare : 50 / 45 mm

banca din lemn - laite
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc
banca din lemn - laite
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc
banca din lemn - laite
Banca din lemn vechi in stil traditional romanesc

NOTĂ : Aceste laite s-au vândut, nu se mai fabrică sub această formă și deși am cerut producătorului în mod repetat soluții, se pare că poate fabrica doar serii peste 50 de bucăți. Solicitări individuale de laite din brad nu pot fi onorate.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

banca din lemn
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

16 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  As dori sa aflu mai multe informații despre aceasta bancheta si cât costa. Cum?!

 2. #3 Comentariu nou

  Buna ziua! Dati reducere de black friday?:) Se poate rezolva transportul in jud. Covasna?
  Multumesc!

  • Laitele de lemn s-au vandut inainte de Black Friday, mobila nu prea se conformeaza sezoanelor de reduceri pentru cumparaturi, este un segment care functioneaza atunci cand are nevoie cineva.

 3. #5 Comentariu nou

  Buna ziua,
  Ma intereseaza acest model de bancheta, cu precizarea ca o doresc la alta dimensiune, respectiv lungime totala 1000 mm, in loc de 1355 mm, celelalte dimensiuni ramanand la fel.
  Este posibil ca producatorul s-o faca la aceasta dimensiune, in cazul in care mai face aceste laite?
  Daca nu, imi puteti recomanda oe cineva care produce asa ceva?
  Multumesc frumos!

 4. #7 Comentariu nou

  Buna seara,
  doresc o bancuta! Va rog sa imi spuneti daca se poate la 1.50m lungime? va las adresa de mail. Multumesc.
  lilianacalin@aol.com

  • au fost fabricate in 2014, la aceasta dimensiune, din brad vechi, pentru export, insa nu au mai fost ridicate. S-au vandut din pacate toate intre timp.

 5. #9 Comentariu nou

  Salutare d-le Calin!

  Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in achizitionarea unei Laite din lemn masiv, o vreau pentru hol si de culoare alb mat sa se potriveasca cu cuierul pe care il am pe hol la intrare.Va multumesc pentru ca existati si va astept cu raspunsul.Sanatate

  • Buna ziua,

   Acele modele de laite s-au vandut, chiar daca au fost in numar mare. Articolul are vechime de mai bine de 18 luni.
   Nu se mai fabrica acest model, a fost o comanda din strainate din partea unui client extern care s-a dovedit neserios.
   Multumim pentru aprecieri, regret ca nu va pot oferi o solutie.

 6. #11 Comentariu nou

  Buna Ziua!
  Ar fi un gest de bun simt, daca nu mai fabricati aceste Laite sa le scoateti de pe site asa sa nu ne mai facem sange rau…

  • Sper sa nu va simtiti ofensat pe mai departe de faptul ca publicarea acestui articol a avut ca rezultat achizitia acelui gen de laite pe teritoriul Romaniei. S-au epuizat si din pacate nu se mai pot fabrica, e adevarat, insa am oferit celor doritori legatura directa cu producatorul pentru noi cereri.

 7. #13 Comentariu nou

  Salutare d-le Calin!

  Unde Dumnezeu ati oferit legatura directa cu producatorul?Va rog sa va uitati mai sus si sa vedeti ce raspuns am primit de la dvs?D-le Calin va rog frumos,ce faceti va contraziceti singur?Mie mi-ati dat direct cu flit in nas…Va astept sa reveniti cu ganduri mai bune?Si de aceasta data chiar sa fie adevarat si sa imi faceti legatura directa cu producatorul acestor Laite.Asa sa ne ajute Dumnezeu

  • Divinitatea invocata de dvs nu cred ca are de-a face cu subiectul articolului. Celor care au solicitat direct legatura cu producatorul le-am raspuns pe email, asa cum puteti citi in raspunsurile anterioare. A da cu flit cred ca este inaplicabil pentru raspunsul scris anterior. Astept din partea dvs un email pe adresa calin@stejarmasiv.ro cu solicitarea. Referitor la laite va re-confirm ca nu s-au mai fabricat dupa aceasta serie altele. Piese unicate sunt greu de realizat pentru un producator de mobila. Atelierele de tamplarie pot face acest gen de lucrari, insa la un pret considerabil . Va asigur ca Dumnezeu ne ajuta pe toti deopotriva, insa nu cred ca intervine la cumparaturi.

 8. #15 Comentariu nou

  buna ziua
  daca nu mai e valabil anuntul si nu se mai produc aceste bancute, nu ar fi mai ok sa retrageti anuntul?

  • Buna ziua, acest site nu este deloc unul de anunturi. Admit ca rareori cand se intampla si sunt apelat telefonic cu fraza – am gasit un anunt pe internet – nu ma simt prea bine. StejarMasiv.ro este un blog, o revista online dedicata lemnului. Este un ziar, o publicatie, unde se concep si redacteaza articole, care o data publicate nu se retrag sau anuleaza.
   In acest articol se prezinta un producator roman si un produs fabricat de el. Disponibilitatea produsului nu mai e valabila de la 8-10 luni de la publicarea articolului, insa sunt mesteri care s-au inspirat si au reprodus acest produs, bazandu-se pe cererea continua.
   Regret sa corectez cuvintele dvs.
   Este un articol, nu un anunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.