Lampa cu rasina epoxidica marca Guideco – va fi oferită unui cititor

lampa cu rasina epoxidica

A ajuns la mine o lampa cu rasina epoxidica produsă și imaginată ca design de Guideco – o firmă românească de design din Cluj. Subiectul general al folosirii pentru rășina epoxidică tratat în paginile noastre a avut mai mult rol de dezbatere și am văzut că interesul merge mai mult în zona micilor meseriași care își încearcă puterile și priceperea folosind acest material neconvenționat, puțin asociat meșteșugului. Mesele țin capul de afiș și sunt cele mai reprezentative, iar Guideco are în portofoliu și astfel de modele create la comandă, pentru proiecte unicate.

lampa cu rasina epoxidica

 

Arhitecții și designerii caută inspirație în muze originare din zone îndepărtate, acolo unde paleta materialelor folosite include rasina epoxidică de multă vreme, cu rezultate extrem de diverse. Unele sunt mai rudimentare, cu aspect de kitch, altele extrem de reușite, adevărate opere de artă. Sper ca demersul din care face parte și această piesă să fie modul prin care atătăm celor interesați că aici găsesc răspunsuri pentru o serie dintre cele mai neobișnuite cereri ce nu-și găsesc răspuns.

Update Decembrie 2018 : S-a acordat unui cititor această lampă – Cadou de Mos Nicolae – lampa Guideco cu rășină epoxidică

Nu e prima lampa cu rasina epoxidica prezentată de noi în paginile revistei www.stejarmasiv.ro, eu însumi dețin una dintre primele modele fabricate de câțiva ani. L-am întâlnit pe designerul și proprietarul mărcii Guideco și am avut parte de o discuție lungă despre un domeniu unde nu am nici un fel de competențe. Am scris atunci – Rasina epoxidica bicomponent – aplicații marca Guideco și am îndrumat mulți doritori să ia legătura cu domnul Stânean pentru explicații tehnice.

Imaginile de față, cu lampa cu rasina epoxidica primită recent, sunt cele ale obiectului ce va ajunge în lunile care urmează, în posesia unui cititor al revistei online StejarMasiv.ro.

Încă nu știu modul prin care voi face selecția, dar mi-am dorit să pornesc un demers prin care entitățile prezente în paginile noastre să ofere, așa cum vom face și noi, produse din lemn reprezentative pentru munca lor. Avem o colecție de peste 10 cadouri ce vor fi oferite în decursul acestui an cititorilor pentru a le mulțumi pentru consecvență, dar mai ales pentru a duce aceste piese românești în lumina proiectoarelor și a atenției publicului larg.

Imagini de studio – lampa cu rasina epoxidica

Sper ca cei care caută produse autentice, altele decât ofertele de serie mare și preț redus disponibile în magazine, să afle răspunsuri pe placul lor, citindu-ne.

lampa cu rasina epoxidica

Guideco face parte dintr-o familie mare la nivel național, a celor care iubesc lemnul și se apleacă asupra lui cu grijă și pricepere, iar efortul lor duce la opere de design unicate.

Vă invit să-i apreciem împreună.

lampa cu rasina epoxidica
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Datorita paginii Dvs. de facebook, acum am lemn baie, in sufragerie si putin in bucatarie, urmeaza si in dormitor. Multumesc

 2. #3 Comentariu nou

  Astept cu interes modelul de selectie al castigatorului!

  • E simplu, fac un excel cu toate adresele inscrise, in ordinea inscrierii, le numerotez de la 1 la cat e numarul maxim. Pe random.org se alege un numar in intervalul respectiv. Pana acum sunt 160 de inscrieri.

 3. #5 Comentariu nou

  va doresc succes ,este o pagina redactata cu profesionalism si mai ales cu mult bun simt …

 4. #6 Comentariu nou

  Urmăresc cu plăcere articolele trimise de dumneavoastră pe mail.
  Sunt pasionat de prelucrarea lemnului.
  Mulțumesc.
  Teofil Crișan

 5. #8 Comentariu nou

  Va multumesc ca ne incalziti sufletul cu mangaierile lemnului. Din pacate, in zilele acestea, prea putini stiu sa aprecieze si sa valorifice cu adevarat fibra lemnului – iar dumneavoastra sunteti printre acei alesi.
  Lemnul, ca si lutul, sunt doua componenete ale vietii care raman vii si dupa ce au fost luate din mediul lor.
  Ar trebui sa ii invatam macar pe copiii nostri sa si le apropie…

  Mult succes pe mai departe!

 6. #9 Comentariu nou

  O lampa eleganta careia, fiecare dintre noi, chiar ii putem gasi loc in orice spatiu. Cred ca este potrivita oriunde!

 7. #10 Comentariu nou

  Am citit prezentarea unor astfel de lampi, aici pe stejarmasiv, si mi s-au parut interesante si elegante.

 8. #11 Comentariu nou

  Buna ziua, de unde se poate achiziționa rășină epoxidica? Mulțumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.