Lemn, cuie, puțină îndemânare și uite ce poți face

poza de grup cu obiecte handmade

Ca să ai indemanare nu necesită nici un pic de școală, trebuie doar exercițiu.sigla

Vorbeam zilele trecute de momentul de crash psihologic al pierderii locului de muncă, de dezorientarea ce ia locul siguranței, de faptul că, după părerea mea, cel în cauză rămâne fără lumina călăuzitoare a șefului care comandă, dictează direcția și salvator, lună de lună, plătește bănuțul de salar. Ce te faci dacă treci de 50 de ani și nu mai ai această colivie care te apără dar te și îngrădește? Aș îndrăzni să denumesc asta căldura prizonieratului. Cred că suntem amputați psihic să gândim liber, credem că soarta ne este legată de slujba aia, bună/rea, cum o fi … bine că este.

ETSY este magazinul online pe care l-am lăudat de nenumărate ori pentru șansa pe care o dă celor ce rup barierele convenționale, au indemanare și încearcă să-și urmeze pornirea de a face ceea ce le place. Mai jos este munca unui bulgar, da ? Să nu creada lumea ca ETSY este rezervat doar vesticilor sau americanilor. Dimitar Palanski face handmade din lemn, obiecte mici, simple, originale și frumoase, eu așa le văd. Le vinde cu real succes comercial și dacă are indemanare la fabricarea lor, are și talent la comerț. Puțin din de toate …

Ce ziceți? Mai iese un ban ? Aici e magazinul omului

obiecte de decor cu indemanare
arbaleta decorativa Paladim
obiecte de decor cu indemanare
Ceas din castan
obiecte de decor cu indemanare
ceas din lemn de castan
obiecte de decor cu indemanare
Ceas din stejar alb
obiecte de decor cu indemanare
Lampa handmade Paladim
obiecte de decor
lampa de birou din lemn Paladim
obiecte de decor
poza de grup cu obiecte handmade
obiecte de decor
suport de creioane si pixuri

Cu drag, iar și iar de îndemănare.

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Felicitari d-lui Dimitar Palanski pentru creatile sale. Eu cred ca intr-o meserie sunt mai valoroase persoanele trecute de 50 de ani mai ales ca in zilele noastre munca bruta este pentru utilaje, noua lipsindu-ne oamenii cu experienta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.